Често се случва да сънуваме починалите си близки и това

...
Често се случва да сънуваме починалите си близки и това
Коментари Харесай

Ако сънувате починал роднина, задължително трябва да...

Често се случва да сънуваме умрелите си близки и това е изцяло обикновено. Все отново, колкото и време да минава, болката от загубата не си отива. 

За мнозина сходни сънища са много плашещи. Повечето хора се опасяват, че покойникът идва при тях и ги приканва да го последват в света на мъртвите.

Това е частично правилно, само че умрелите родственици, явили се насън, не постоянно предвещават гибел. В този случай е належащо да се вземат поради доста детайлности и да се разбере всеки съответен случай.

Ето кои са най-често публикуваните разновидности: 

Сънувате умрелия като че ли е жив

Ако насън прекарвате време с умрелия си родственик, като че ли той към момента е жив, този сън не носи нищо неприятно за вас. По този начин покойникът желае да подсети за себе си, защото му се коства, че го забравяте.

За да го успокоите, посетете гроба му. Ако от дълго време не сте го почиствали, направете го. Не забравяйте преди този момент да купите цветя, с цел да ги оставите на могилата. 

Сънувате умрял човек, само че знаете, че той към този момент не е сред живите

Обърнете внимание на детайлите в съня. Какво правеше този човек и какво правехте вие? Може би сте си спомнили нещо или някаква дреболия ви се е набила на очи. 

В този случай умрелият родственик желае да ви предизвести за идна заплаха. Той ви желае единствено най-хубавото и желае да ви защищити от това, което може да се случи. За да разберете обаче защо ви предизвестява, би трябвало да се вгледате деликатно в детайлите на съня. 

В някои случаи роднините могат да ви посочат верния излаз от обстановка, която ви тормози. Това не става непосредствено, а посредством знаци. Така индивидът се пробва да ви помогне и да ви поведе по верния път.

Починалият човек ви моли за нещо 

Такива сънища постоянно сънуват най-близките родственици на покойника. Ако той ви моли за нещо, трябва да отидете на гроба му и да му го занесете.

Често мъртвият може да загатва персоналните си движимости, само че от време на време се случва да има потребност от нещо, което не съществува. В този случай си коства да занесете на гроба му цветя и бонбони.

Добре е да изпълнявате всевъзможни други претенции на умрелите си родственици и тук не става въпрос единствено за това, което желаят за себе си. Те могат да ви помоли да отидете на черква или да купите нещо за къщата. Всичко това би трябвало прецизно да се съблюдава.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: сънища сънуване
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР