Често се сблъскваме с инфлуенсърки, които имат твърде високо мнение

...
Често се сблъскваме с инфлуенсърки, които имат твърде високо мнение
Коментари Харесай

OnlyFans фурия се оплака: Instagram трие профила ѝ, защото е твърде красива!

Често се сблъскваме с инфлуенсърки, които имат прекомерно високо мнение за себе си, само че 25-годишната Вероника Райек мазета рибата. Тя се оплака, че Instagram нееднократно трие профила ѝ... тъй като е прекомерно красива. 

Виж още: Лъжите, които ни споделяха като деца! " Ще ме схванеш като пораснеш " и още

" Наричат ме извънземно, хората не имат вяра, че живея. Мислят си, че съм прекомерно красива, с цел да съм същински човек ", оплаква се Вероника, която е от Словакия. Официалният претекст за деактивирането на профила на инфлуенсърката, която има над 1 млн. почитатели в Instagram, e " дискриминация ". 

В момента профилът ѝ още веднъж е деен, само че Вероника е катерогична - към този момент ще насочи всичките си старания по наличие онлайн към Twitter и OnlyFans. " Не мисля, че съм съвършена, само че хората ги е боязън от мен. Просто си мислят, че съм прекомерно красива ", разяснява още тя и добавя, че получава ужасяващи известия от хора, които я упрекват, че обработва фотосите си или че има козметични интервенции по тялото си. 

Виж още: От TikTok до Холивуд: С какво се занимават онлайн любимците ни в този момент?! Адисън Рей и още

За да потвърди на злобарите, че е изцяло естествена, тя даже е летяла до Дубай, където доктор я е прегледал и удостоверил - изцяло естествена си е. 

Вероника е финалистка в състезанието Мис Словакия през 2016 година и твърди, че не желае да навреди на никого, даже не желае да взима ничие гадже, защото множеството гадни известия са точно от дами.

Виж още: Тиктокърка е гневна: Посвети голям татус на гаджето си, седмица по-късно се разделиха 

Сега Вероника е решена да си развива OnlyFans профила, защото от него припечелвала нелоши пари, а и там всички я харесвали.

Изображение: https://www.instagram.com/veronikarajek/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР