ЧЕСТО се чудя какво са направили високопринципните юристи, които са

...
ЧЕСТО се чудя какво са направили високопринципните юристи, които са
Коментари Харесай

Европейският съд по правата на човека се превърна в чудовище. Толкова се е отдалечило от принципите си, че Обединеното кралство трябва да напусне

ЧЕСТО се чудя какво са създали високопринципните адвокати, които са изготвили първичната Европейска спогодба за правата на индивида през 1949 година и които десетилетие по-късно са основали Европейския съд по правата на индивида да го наложат, биха създали от чудовищата, в които и двете са се трансформирали.

Те работеха в сянката на нацизма и желаеха да основат някакъв тип непрекъсната правна инфраструктура, която да стои над националните държавни управления, с цел да се опитат да подсигурява главните права на индивида.

Конвенцията е резултат от Конгреса на Европа, среща от 1947 година на философи, духовници, юристи, учени, бизнесмени, историци и политици, в това число Уинстън Чърчил.

Неговият член 8, който подсигурява „ правото на ценене на персоналния и фамилния живот “, е написан, когато спомените са към момента пресни в съзнанието на еврейски и други фамилии, разрушени и изпратени в концентрационни лагери.

желанието сигурно не е било да се намесва в елементарните процеси на д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР