Често ролята на момичетата, които разнасят табелите за рундовете по

...
Често ролята на момичетата, които разнасят табелите за рундовете по
Коментари Харесай

Знойна красавица стана звезда на UFC без нито един удар

Често ролята на девойките, които разнасят табелите за рундовете по време на дуелите от UFC, са недооценени, работата им се смята за не доста значима и сложна, а имената на героините рядко са известни на почитателите на бойните спортове. Това обаче несъмнено не важи за Бритни Палмър. Тази хубавица е едно от основните и най-популярнии девойки в осмоъгълника от 15 години насам, а през днешния ден е невероятно да си представим компанията на Дейна Уайт без хубостта ни Бритни.
View this post on Instagram
A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on Jan 18, 2020 at 7:29pm PST
Бритни Палмър е родена на 24 юни 1987 година в Сан Диего, а единствено няколко години по-късно фамилията й се реалокира да живее в Лас Вегас, което в последна сметка предопределя ориста на момичето. В града на прегрешението Бритни израства и избира своя път. За благополучие на младата дама, с такива естествени данни и без комплекси на нея въобще не й е мъчно да пробие в международната столица на заниманията.
View this post on Instagram
A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on Nov 20, 2019 at 12:43pm PST
Палмър стартира като стриптизьорка и асистенка в шоу за вълшебства. Оттам я канят да стане танцьорка на пародия в фамозния хотел “Фламинго”. Палмър обаче не се задържа дълго там. Агентите й намират работа в разрастващата се тогава организация WEC (World Extreme Cagefighting), в която по това време се подвизават такива бойци като Жозе Алдо, Доминик Круз, Доналд Чероне и доста други.
View this post on Instagram
A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on Apr 14, 2020 at 8:48am PDT
През 2006 година UFC гълтам WEC и дружно с това хубавицата Бритни Палмър става част от най-голямата ММА организация.

Заедно с Ариана Селест Бритни Палмър е към момента едно от най-опитните и уважавани девойки на кръга. И в действителност е мъчно да си представим най-хубавата лига в света без тях.

Палмър не е просто ефектно момиче с изразителни очи и зашеметяваща фигура, само че и многостранна персона. Когато е на 21, тя пострадва грубо в автомобилна злополука, в резултат на която не може да върви в продължение на няколко месеца. Ужасният случай обаче не пречупва нежното на външен тип момиче, а в противен случай, дава й главното занимание в живота. Повече от 10 години Бритни Палмър рисува и го прави на доста солидно равнище. Тя даже прави независима галерия, а герои в нейните картини са доста от известните бойци. Освен това, звездата на UFC неведнъж се е снимала за “Плейбой”.
View this post on Instagram
A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on Jun 12, 2018 at 1:57pm PDT
През 2015 година в живота на Палмър още веднъж се случва нещо извънредно. Съпругъл й Аарон Залевски, който ревнувал хубавицата от мениджъра й, я атакува в фамилния им дом. За благополучие, Бритни съумява да избяга от лапите на ядосания си брачен партньор и да заяви на полицията за него. Оттам насетне проблемите са единствено за него, а в живота на Палмър се откриват мир и успокоение. Без подозрение, нейната работа е калила характера й - въпреки всичко тя 15 години следи от най-хубавите места по какъв начин най-опасните хора на планетата се пребиват един различен в клетката… View this post on Instagram
A post shared by Brittney Palmer (@brittneypalmer) on Feb 13, 2019 at 8:37am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР