Често получаването на оргазъм е доста трудно за жените, особено,

...
Често получаването на оргазъм е доста трудно за жените, особено,
Коментари Харесай

Най-добрият ОРГАЗЪМ в живота ви е на крачка разстояние с тези 4 трика

Често приемането на оргазъм е много мъчно за дамите, изключително, когато има несъответственост сред сътрудниците или ни е позор да си кажем какво в действителност желаеме в леглото. Често се тормозим от какво ли не, като: по какъв начин наподобява тялото ни на тази светлина, вижда ли се целулита, онази гънка и какво ли още не. Всички тези терзания обаче могат да доведат до вдървеност и усложнения при кулминационната точка по време на секс.

И когато сътрудникът ни попита дали ни е било хубаво и дали сме стигнали до благополучен край, ние най-често ще излъжем единствено и единствено да не му нараним самочувствието или да запазим мира в връзките. И още веднъж не си споделяме истината.

Правилната връзка и общуването са от главно значение за една здрава връзка, само че какво да вършиме, в случай че не можете да споделите всичко с колегата си, тъй като смятате, че ще поставите под въпрос неговата неустрашимост? Време е да поставите себе си преди всичко и да помислите какъв е казусът, изключително в случай че сте минали през същата рецесия с предходните си сътрудници.

Ето няколко лесни трика, които може да ви оказват помощ да получите най-добрия оргазъм до в този момент:
Успокойте се
Сами знаете, че когато желаете нещо прекомерно доста и мислите прекомерно доста за него - се получава блокаж и то стартира да се отдалечава от вас. По в миналото не е нужно да обясняваме с детайлности какво желаеме в леглото. Можем просто да го насочим с нежни и секси придвижвания към него.
Ето за какво по време на любовната игра мислете единствено за вас двамата и не позволявайте на нищо да ви безпокои. Отдайте се на пристрастеностите си и предложете нови пози, правете почивки, в които единствено се целувате и галите, вмъкнете нещо по-екстремно, което ще ви възбуди още повече. Макар и сътрудникът ви да се изненада от новото ви държание, продължавайте да вършиме всичко, което ви хрумне, тъй като и той ще бъде разчувствуван. Към края му позволете да управлява обстановката и да ви завладе. Така сигурно ще стигнете до своя оргазъм!
Любовна игра през целия ден
Опитайте да поддържате електричеството на пристрастеностите сред вас през целия ден. Дори да сте доста заети в този ден отделете малко време и изпратете на колегата си секси снима или полов смс. Пращайте му безгрижно понякога известия, като му споделяте какво от това, което прави в леглото ви харесва доста и по какъв начин ви кара да се чувствате. Кореспондирайте непринудено и не насочвайте връзката към други неща. Не насочвайте връзката на никое място другаде с изключение на към сексулана и сантиментална тема. Нищо няма значение през днешния ден, с изключение на да бъдете привлекателни и забавни един за различен. След работа купете бутилка вино и му кажете, че не може да закъснее, срещнете се с него на сантиментално и ароматно място. Постарайте се в този ден да се отпуснете душевен и прочувствено. Щом най-сетне се видите след нажежената пристрастеност денем сигурно нощта ще избухне в един не просто добър, а необикновен оргазъм.
Дишайте надълбоко, когато сте близо
Може би това ви се коства неправилно и преживявате оргазма като нещо бързо, мощно, белязано от мощно и учестено дишане. Противно на логиката, само че е правилно, че като дишате леко, до момента в който сте покрай врата на колегата си, отпускате и себе си, и него. А връхната точка сега ще пристигна, тогава, когато сте изцяло отпуснати. Този режим несъмнено заслужава всяко внимание. 
Не поддържайте непрекъснат контакт с очите
Затворете очи и се отдайте на възприятията си, не позволявайте на нищо да наруши фокуса ви. По време на секс постоянно гледате колегата си, което е обикновено, само че към края се впуснете в мислите си и се наслаждавайте. Оставете секса да тече естествено и не общувайте с колегата си сега, в който усетите, че оргазмът наближава.  

Всички тези трикове могат да бъдат потребни единствено когато влезете в контакт със себе си и разберете какъв е казусът. Освободете се от тежестта и осъзнайте, че сексът е здравословен и хубав и е основан, с цел да му се наслаждавате. Не е належащо да поставяте каквито и да било бариери в главата си. И да потъвате в режима на мислене и по време на секс.

Това е миг, който не е основан за мислене, за въпроси или терзания. Това е миг на чувства. Дайте си ментална отмора в него и се отпуснете единствено и само в чувствата си, както на тялото по този начин и на химията на страстите. Нека стратите приказват, а вие единствено чувствайте.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР