Често пъти, инцидентите със скъпи и мощни коли се случват

...
Често пъти, инцидентите със скъпи и мощни коли се случват
Коментари Харесай

Чисто ново Ferrari 812 GTS потъна в езеро в Италия

Често пъти, случаите със скъпи и мощни коли се случват в резултат на неприятни шофьорски умения, висока скорост или пък и двете. Макар в съответния случай да не са наранени директно нито едно от двете условия, то най-вероятно повода за потъването на Ferarri-то още веднъж е човешка неточност.

Снимката със синьото „ конче “ много бързо се популяризира в интернет, а в началото тя бе оповестена в платформата Reddit, без особена информация за случая, с изключение на тази, че колата е оставане на неутрална скорост.



Един от последните модели на италианците е паркиран покрай езеро в Италия, като към момента не е напълно ясно по какъв начин тъкмо колата е останала на неутрална скорост и е потеглила сама към водата. Дори колата да е оставена на неутрална, то незабавно след изключването на мотора се задейства електронната ръчна спирачка, точно с цел да предотврати сходни произшествия. Единствения вид тя да остане на „ свободна “ е в случай че някой е задействал режим за автомивка, който не задейства автоматизирано ръчната спирачка, даже и при изгасен мотор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР