Често ни се иска да имаме у дома си не

...
Често ни се иска да имаме у дома си не
Коментари Харесай

Най-добрите породи кучета за пазачи

Често ни се желае да имаме вкъщи си освен домакински любим, само че и приближен асистент, който да пази дома ни. Когато не сме у дома е значимо да знаем, че има някой, който се грижи за него и го пази. Ето и кои са най-хубавите породи кучета, които сигурно биха пазили дома ни, предава Дарик:

Стафордширски бултериер

Не всеки има място за огромно животно в дома си, само че това не значи, че няма потребност от мощно куче надзирател. Стафордширските бултериери са мускулести, смели и бойци по природа, изключително, когато се постанова.

Ротвайлер

 Най-добрите породи кучета за пазачи


Ротвайлерът е гальовен и влюбчив към притежателите си, само че когато става въпрос за непознати, той е същинско куче надзирател, което знае по какъв начин да изплаши натрапниците. За тази порода е значимо да поддържат връзка с други хора и кучета, както и да бъдат водени на класове за образование.

Немска овчарка

Една от най-често срещаните породи кучета, които се употребяват в полицията, само че и като домашни любимци. Те са извънредно лоялни към притежателите си и основават здрава връзка с тях. Що се отнася до натрапниците, немската овчарка сигурно ще отбрани дома ви.

Доберман


Доберманите са бързи, мощни и смели, което ги прави идеалните пазачи на дома ви. Изискват сериозна подготовка и извършения, с цел да можете да ги разхождате в парка дружно с приятелите си.

Кавказка овчарка

Могат да наподобяват пухкави и благи, само че не ги подценявайте, тези солидни кучета знаят по какъв начин да реагират, в случай че усетят опасност за дома или членовете на вашето семейство. Кавказките пастирски кучета са идеални, в случай че имате деца или други животни, тъй като те обичат фамилията си и се грижат за него.

Булмастиф

Булмастифът е кръстоска сред булдог и мастиф. Тези огромни и мускулести кучета е най-добре да бъдат държани в къщи с оградени дворове, с цел да се избегнат конфликтни обстановки с други хора и животни. Те са превъзходен сателит за разходки, само че не и в случай че решите да бягате.

Австралийска овчарка
 Най-добрите породи кучета за пазачи


Средно огромни, доста красиви и смели, австралийските овчарки са превъзходен домакински любим за всяко семейство. Тези кучета са родени пастири и при всяка опция ще подредят останалите животни в двора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР