Често не се притесняваме за ежедневните болки, които са твърде

...
Често не се притесняваме за ежедневните болки, които са твърде
Коментари Харесай

Сложете малко лед върху точката Фън Фу и моментално ще почувствате подобрение

Често не се тормозим за ежедневните болки, които са прекомерно несъществени, с цел да посетим доктор. Там бъркаме. Ние даже няма да осъзнаем по кое време тези болки могат да се трансфорат в тягост за цялостен живот. Но ето една добра вест. За да се предпазите, не е нужно да посещавате доктор. Тук ви предлагаме безвъзмездна, елементарна и ефикасна китайска терапия за справяне с всевъзможни сходни проблеми.

Според китайската медицина, мястото на шията ви тъкмо под черепа ви (дупката, сходна точка, където врата и главата ви се сливат) се назовава " Фън Фу " или „ заслон за вятър “. Фън Фу е обвързвана с лекуването на доста здравословни проблеми и затова е известна измежду всички типове терапевти.

1. Как да извършите тази терапия:

Всичко, от което се нуждаете за тази терапия, е кубче лед и шал. За да извършите това, легнете по стомах и поставете кубче лед върху точката Фън Фу за 20 минути. Можете да употребявате шал, с цел да държите кубчето лед на място, което ви разрешава да седнете и да се разхождате. Можете също по този начин да поставите леда в плик и да го поставите на врата си, тъй че водата да не се разлее.

Може да почувствате безчувственост незабавно щом поставите пакета с лед, само че в границите на 30-40 секунди ще почувствате повишаване на температурата. Ако постоянно поставяте кубче лед на това място, тялото ви ще се усеща подмладено, това ще предотврати болести и ще бъдете по-здрави и енергични.
 Масажирайте тази точка за доста здраве и хубост! Масажирайте тази точка за доста здраве и хубост!
Грижата за женското здраве и хубостта изисква най-различни старания от наша страна. Правилни диети, доста придвижване, постоянно прилагане на...

2. Намалява главоболието

Почти всеки се сблъсква с от време на време главоболие. Тази китайска терапия също е потвърдила, че облекчава главоболието и оказва помощ да се предотврати честото му появяване.

3. Помага за управление на Постановление на Министерски съвет

Въпреки че има доста медикаменти, ориентирани към облекчение на признаците на Постановление на Министерски съвет, нищо не може да бъде по-евтино и по-лесно от тази терапия с " кубчета лед ". Твърди се, че Фън Фу има директна връзка с женския менструален цикъл и това е повода да помогне при Постановление на Министерски съвет.

4. Намалява казуса с щитовидната жлеза
 Кой би предположил, че масажът с маслото от черен кимион е супер потребно Кой би предположил, че масажът с маслото от черен кимион е супер потребно
Не е за поверие, само че в гробницата на известния фараон Тутанкамон са разкрили флакон, цялостен с масло от черен кимион. Учените допускат,...

Въпреки че щитовидната жлеза изисква здравна помощ, опитът с лечението на Фън Фу дружно с медикаменти може да ви помогне да се преборите с заболяването и да се възстановите по-бързо.

5. Подобрява съня

Според китайската медицина тази терапия с Фън Фу е потребна за възстановяване на качеството и количеството на съня. Ако не спите добре, пробвайте този способ и ще получите бездънен сън и по -малко кошмари.

6. Подобрява храносмилането

Подуването и неприятното храносмилане се трансфораха в постоянно срещан проблем в наши дни. Този китайски способ твърди, че усъвършенства и се бори с тези проблеми, като задейства клетките в черния дроб и храносмилателната система.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР