Често не осъзнаваме, но в ежедневието си имаме много лоши

...
Често не осъзнаваме, но в ежедневието си имаме много лоши
Коментари Харесай

7 неща, които да спрете моментално, ако искате да сте по-привлекателни

Често не осъзнаваме, само че в всекидневието си имаме доста неприятни привички и дейности, от които би трябвало да се откажем, с цел да живеем по-добре. Това важи и за нашият външен тип. В тази публикация ще забележим седем неща, които да спрем да вършим незабавно в случай че желаеме да изглеждаме по-привлекателни: 

1. Спрете да стоите до прекомерно късно

Това е по-трудно, в сравнение с наподобява, тъй като, несъмнено, обичаме съня си, само че също по този начин обичаме да стоим до късно и да подценяваме времето за лягане, което сме си определили. Но по какъв начин почивката ви оказва помощ да се разхубавите? Е, не го назовават ​​за нищо „ сън за хубост “.

Още през 2010 година откривателите направиха това, което вършат най-добре и накараха хората да оценят привлекателността на другите. Те демонстрираха снимки на хора, които са спали и не са спали най-малко осем часа предходната вечер. Участниците освен оцениха лишените от сън души като по-малко привлекателни, само че допуснаха, че са и „ по-малко здрави и по-тъжни “. Така че, лягайте си рано довечера, тъй като в противоположен случай излизате като зомби.

2. Спрете да бъдете подли

Преди няколко години китайски откриватели направиха тест, като за следващ път група от участници строго и без скрупули съдиха фотосите на хора, носещи най-хубавия си „ безпристрастен “ израз. Освен това те авансово маркираха снимките с думите „ честен и почтен “ или „ злобен “ и „ озлобен “. Не е изненадващо, че фотосите на хора, съпроводени с думи, предполагащи, че ритат кученца, са оценени като минимум привлекателни. Така че, не бъдете подли, тъй като усещането за „ измама “ е задоволително, с цел да изглеждате по-малко привлекателни за някой към вас.

3. Спрете да се накланяте или да кръстосвате на ръцете си

Има такова нещо като силовата поза, което може да ви накара да се чувствате свръх уверени и е отлично да се извършите по-силни преди изявление или среща, в случай че желаете да излъчвате избрана убеденост за себе си.

Така че, изтласкването на тялото на открито е добре, само че привличането на тялото във вътрешността има противоположен резултат. През 2016 година откривателите откриха, че „ свиващият се ” език на тялото в действителност кара вашата полова прелест да спадне. Прегръщането на раменете, отпущането на стойката на тялото или кръстосването на ръцете са образци за „ свиващ се ” език, който понижава горещия фактор. Снимки сред хора с контрактивни пози и хора с противоположни - експанзивни пози - бяха оповестени в уебсайт за запознанства, тъй като откривателите взеха решение да тестват своята доктрина. Снимките на хора с изправена стойка, а не със свити плещи бяха по-харесани.

4. Спрете стресирането

Е, съгласно изследване от 2013 година, дамите с високи равнища на кортизон в тялото си - т.е. дребният хормон, който кара сърцето ти да препуска и страхът ти се усилват десетократно - са били считани за по-малко привлекателни от съдиите, които са били хетеро мъже. Изследователите допускат, че това е евентуално, тъй като съществуването на по-ниски равнища на стрес отдава прелест на здравето и плодовитостта, а кортизонът противодейства на привлекателността.

5. Не показваш емоцията  в лицето си

Докато мъжете обичат дамите, които се усмихват повече се оказва, че дамите не се усещат по същия метод във връзка с своите мъже. Мъжете, въпреки това, не желаят дамите им да наподобяват прекомерно горди. Според проучването от 2011 година,  дамите харесват своите мъже да демонстрират горделивост, а не благополучие, а мъжете харесваха своите дами, показващи благополучие, а не горделивост.

6. Нямате възприятие за комизъм.

2009 година беше годината, в която научихме, че смехът е значим за прекосяване към идващия стадий от връзката. Е, хората, които въобще нямат възприятие за комизъм, бяха изцяло непривлекателни. Проучването от тази година допуска, че полът в действителност въобще не играе роля в него. Оказва се, че всеки ненавижда човек без никакво възприятие за комизъм, без значение кой е.

7. Спрете да лъжете

И за мъжете, и за дамите това е универсална истина - НЕ ХАРЕСВАМЕ ЛЪЖАТА.

Проучване от 2006 година накара участниците да четат както за мъжете, по този начин и за дамите и ги разказват както по позитивни, по този начин и по негативни способи, предполагайки, че са интелигентни или не; самостоятелен или прилеплив; почтен или лъжовен.

От трите набора критерии единствено честността е оказала значителен резултат върху това какъв брой привлекателни съгласно тях са хората.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР