Често мъжете се страхуват от връзки с жени, които вече

...
Често мъжете се страхуват от връзки с жени, които вече
Коментари Харесай

7 неоспорими факта, че разведената жена с дете е много добра партия за брак

Често мъжете се опасяват от връзки с дами, които към този момент имат дете. Те считат, че такава жена, дружно с детето й, ще се трансформира в тежест за тях.
Оказва се обаче, че това изобщо не е сигурен процес на събитията. В последна сметка дамите с деца имат доста преимущества пред останалите.
1. Способността да се построи сериозна връзка
Тя няма илюзии за дълъг и благополучен живот. Една жена с дете знае добре, че е належащо да работи върху връзките, да приема минусите на колегата, да взема значими решения и да прави взаимни отстъпки.
2. Тя няма да роди незабавно след сватбата

Въпреки че има наклонност да раждат по-късно, множеството дами се пробват да го създадат незабавно след сватбата. Жена, която към този момент има дете, няма да държи непременно да го стори. Следователно можете да се опознаете по-добре и по-късно да планирате правенето на бебе.
3. Ще се научите по какъв начин да поддържате връзка с децата
Тъй като вашата жена към този момент има дете, вие ще поддържате връзка с него и ще участвате в образованието му. Но в това време не забравяйте, че то има татко, върху който би трябвало да лежи главната тежест.

4. Родителите й ще те обичат
Ако сте благонадежден мъж и въпреки всичко сте поели отговорност за жена с дете, нейните близки ще ви обичат и ще се гордеят с вас.
5. Жената с дете споделя всичко непосредствено, а не с намеци
Най-вероятно тя към този момент има опит в общуването благодарение на подмятания и схваща, че това не води до нищо положително. Следователно във вашите връзки всичко ще е директно и искрено.

6. Личността на дамата с дете към този момент е изцяло завършена
Такава жена към този момент е формирала напълно своя светоглед и житейски цели. Освен това чудесно схваща от какъв човек има потребност. Ето за какво, свързвайки живота си с нея, можете да сте сигурни в нейния избор и съществени планове. А момиче без опит в връзките може да промени своите решения и цели с течение на времето.

7. Тя е за равнопоставени връзки
Тя не се интересува от спонсори и няма потребност от тях. В последна сметка самата тя гледа дете и сама си е проправила път в живота. Затова можете да сте сигурни, че тя няма да виси на врата ви. Е, несъмнено, тя се нуждае от вашата поддръжка и мощно мъжко рамо. В края на краищата тя, най-вероятно, е много изтощена, потопена в ежедневни терзания.
Разбира се, всички дами са изцяло разнообразни. Ето за какво не третирайте дамите с дете и като съвършена алтернатива. Първо би трябвало да разберете що за човек е тя.
Инфо: jenata.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР