Често мъжете се сблъскват със ситуации, когато жените не искат

...
Често мъжете се сблъскват със ситуации, когато жените не искат
Коментари Харесай

3 причини защо жените винаги са прави

Често мъжете се сблъскват със обстановки, когато дамите не желаят или не умеят да си признават позволените неточности. Те се пробват по всевъзможен метод да потвърдят мнението си, като го отстояват до последно. Често в желанието си да се аргументират в действителност стартират да укоряват и упрекват другите за всичко. Защо по този начин се случва и какво да вършат мъжете с „ женската справедливост “?

Приемете, че това е линия на женския темперамент

В живота съществуват редица образци, когато с дамите е неефикасно да се спори или нещо разумно да се потвърждава, защото във всички случаи те се считат за прави. Подобно държание се изяснява с специфичност да женския темперамент, с която е неефикасно да се борим.

Мъжете по-добре да бъдат една концепция по-отстъпчиви, с цел да дадат на дамите време, в което да осъзнаят, че не са били прави. Добре е и да кажете твърдо по какъв начин стоят нещата все още, само че тя да постъпи както откри за добре. Така ще е по-спокойно за всички. Няма смисъл да губите време и сили в непотребни диалози. За да не позволяват кавги, мъжете по-добре да завършат разговора (или монолога) с думите: „ Скъпа, ти си безусловно права “. С което въпросът ще бъде привършен. След сходен диалог дамата ще се усеща щастлива и няма да се вглежда в детайлите.

Понякога това е комфортно за мощния пол

Често мъжете сами разрешават на дамите постоянно да бъдат прави. За тях това се явява комфортна тактичност – могат нищо да не вършат и в това време всички решения ще бъдат взети. Понякога сходно държание е целесъобразно, само че от време на време може и да се сгреши с него. Отношенията сред хората постоянно са свързани с опасности, само че поради душевния мир може да опитате да позволите на дамата да бъде главата на фамилията.

Често това се дължи на склонността на дамите към спонтанни решения

Голяма част от дамите не умеят да мислят стратегически. Те постоянно взимат решения и постъпват в обстановки по способи, радикално разнообразни от тези на мъжете. Без да виждат в дълготраен проект следствията от своите решения, дамите нормално не престават да упорстват, че би трябвало да се постъпи точно по този начин.

Мъжете от време на време е по-добре да се съгласят с дамите и да създадат това, което те желаят. Това би дало опция на дамите да видят до какво водят постъпките им и да схванат какво не би следвало да вършат различен път. Само не трябва по-късно да ги упреквате и да повтаряте: „ Видя ли, нали ти споделих?! “ Това няма да докара до нищо положително.

Източник: noviteroditeli.bg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР