Често ли ви се случва да приключите деня с пълен

...
Често ли ви се случва да приключите деня с пълен
Коментари Харесай

Умни коледни подаръци за заети хора

Често ли ви се случва да приключите деня с цялостен лист от несвършени задания? Не стига, че последните години ни предизвикаха да смесим работата с удоволствието и дома с офиса, а и натовареното ежедневие изисква непрекъснат фокус и бързи реакции. До наскоро несъмнено щяхме да се изсмеем, в случай че някой ни беше споделил, че ще пристигна ден, в който откровено ще се вълнуваме от умните технологии като смарт телефони, прахосмукачки, пречистватели за въздух или даже air fryer.

Докато не усетим, че май с тяхна помощ шанса да отметнете всички значими задания наподобява доста по-лесна за реализиране цел. От смарт гривната, която припомня, че сме толкоз улисани в работа, че не сме ставали от стола с часове. Прахосмукачката робот, която чисти вместо нас, до момента в който работим в кабинета вкъщи. Или безжичната прахосмукачка, с която за под минута почистваме вредите от пакостите на детето или козината на домашния любим, само че без да натоварим гърба…

Дойде времето за дарове и звучи като добра концепция да зарадваме околните си с “умни ” помощници. Ако и на нас звучи по този начин, предлагаме ви да се отбиете в. Или физическия магазин на марката в Paradise Center в София. Компанията дава цяла екосистема от софтуерни артикули - за друг усет и начин на живот. В многообразието от артикули като нищо ще откриете подобаващата изненада за под елхата за всеки от фамилията.

Ето какво харесахме ние:

За жената/мъжа до вас- Ако вашият сътрудник ви е подкрепял неуморно през цялата година, го зарадвайте с. Това е флагманът на марката, който идва със високачествена тон и картина. Неговата 200 МP камера и издръжлива батерия подсигуряват, че всички фотоси ще ви придвижват непосредствено в запечатаните моменти. Смартфонът разполага с превъзходен dynamic range и цветово предаване.

Яркият екран и високия контрастност на изображението ни разрешават да снимаме с лекост и при слънчеви дни. А почитателите на нощните фотоси могат да се възползват от професионалния режим на телефона, който разрешава RAW формат и дълга експозиция, сходно на професионалните камери.

Звукът е дело на Harman Kardon, което си е директна поръчка къде се нарежда това устройство, а точно на първия ред измежду най-хубавите смарт телефони на пазара. Дисплеят му предлага страхотни цветове с огромен контрастност. Телефонът е и с доста мощен хардуер - процесор Octa-core, а чипсетът е Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 - най-хубавото сега в промишлеността.

 XIAOMI 12T Pro

Ако вие или вашият сътрудник сте от хората, които улисани в задания не помнят да си заредят телефона, с мощната батерия на Xiaomi 12T Pro този проблем ще престане да съществува. Батерията е 5000 mAh, само че зареждането става със зарядно с мощ до 120 вата, което значи, че получавате цялостна мощ за по-малко от 19 минути.

За дъщерите– хубост от бъдещето. Ако щерка ви не обича да суши косата си или в противен случай, прекарва часове пред огледалото, до момента в който оформя нова прическа, то тогава йонизиращият сешоар за коса сигурно ще ѝ хареса.

 Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500

Сешоарът наподобява футуристично и със своите турбинни перки дава 3 режима на температура – топъл, леден и редуващ се. И щади косата.

За синовете– музика за ушите. Слушалките са съвършен подарък за децата ви, които ценят качествената музика и тон. Разполагат с ANC Noise Cancellation, dual transparency, а с едно зареждане обезпечават до 38 часа музика без спиране.

 XIAOMI Buds 4

Освен това са прахо- и водо-устойчиви, което разрешава да бъдат носени даже и по време на тренировки.

За тъщи/свекърви – Една от първите асоциации тук няма по какъв начин да не е вкусната храна. С ръцете си са сготвили хиляди ястия, с които са хранили и нас, и внуците - в случай че към този момент сме ги зарадвали с внуци. Ако желаеме да улесним магьосниците в кухнята, можем да ги изненадаме с, който ще им разреши да готвят все по този начин вкусно, само че доста по-здравословно поради по-малкото количество лой, нужна при приготвянето на храна с парещ въздух, вместо в тигана или фурната.

 Mi Smart Air Fryer 3.5L

За Котката – в случай че и вашето домакинство е благословено с мъркащ любим, най-вероятно сте от късметлиите, които се будят с песен от на котешката опера „ Нахрани, нахрани ме в този момент “. За да си спестите драскането и мяукането сутринта, си подарете. Уредът автоматизирано и безпрепятствено ще дозира храната за вашата котка и тя ще е сита и удовлетворена, а вие - по-наспани.

 XIAOMI Smart Pet Food Feeder

За Кучето – едно от най-важните неща, до които лаещият другар би трябвало да има непрекъснат достъп, това е прясната вода. Особено в случай че огромна част от диетата му се състои от гранулирана храна. За да избегнем проблеми с бъбреците и умърлушени и жадни кучета, XIAOMI предлага продукта. Системата филтрира водата на 4 степени.

 XIAOMI Smart Pet Drinking Fountain

За стопаните на котката/кучето – Гарантирано - сдобием ли се един път с нея, прахосмукачката робот ще се трансформира в най-незаменим другар, изключително във безконечната и неравна битка с козината - изключително с дългата четина. Спряхме се на модел Mi Robot Vacuum- Mop 2 Ultra. Уредът владее както сухото, по този начин и мокрото разчистване. Това значи, че плочките ще бъдат почтени за Инстаграм – без прашни кълбета в жанр Дивия Запад, локвички от сняг, полепнал по обувките или разлято кафе. Прахосмукачка преодолява и високи до 2 см прагове. Това ѝ разрешава гладко да почисти няколко стаи - без да се постанова да ѝ помагате.

 Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra

В духа на празниците и подаръците, Xiaomi започва коледна игра, в която ще зарадва клиентите си с общо 149 награди, измежду които ваучер за екскурзия, Xiaomi тв приемник и други смарт артикули на марката. Играта е дейна до 15 януари 2023 година Правилата са лесни - в случай че купите избран модел смарт телефон и регистрирате покупката на, един от 149 подаръка може да е ваш. На финала на акцията късметлиите ще бъдат изтеглени посредством лотария.

Потребителите, закупили избран модел смарт телефон Xiaomi, вземат участие за 3 броя ваучери за екскурзия на стойност 2000 лева, 3 броя прахосмукачка-робот Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro и 30 броя безжични слушалки Xiaomi Buds 3. Участниците, закупили избран модел смарт телефон Redmi или Redmi Note, могат да завоюват 3 броя тв приемник Mi TV P1 55’’, 10 броя смарт гривни Xiaomi Smart Band 7 Pro и 100 броя коледни одеяла Xiaomi. Пълните условия за присъединяване може да намерите в уеб страницата на Xiomi.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР