Често казваме, че зад всеки успял мъж, стои една велика

...
Често казваме, че зад всеки успял мъж, стои една велика
Коментари Харесай

Зад всяка успяла жена стои един велик мъж! Кои са половинките на най-известните дами в света?

Често споделяме, че зад всеки съумял мъж, стои една велика жена. Но същото може да се каже и в противоположен ред - че зад всяка съумяла жена, стои един популярен мъж. Всъщност през днешния ден ще ви представим тъкмо такива образци - мощните половинки на едни велики дами!

Принц Филип

Той се дами за кралица Елизабет II преди повече от 70 години. Има сполучлива кариера като морски боен, като даже взе участие в бойните дейности по време на Втората международна война. Принц Филип се отхвърля от обществения живот през 2017 година, когато е на 96 година Той е патрон, президент и член на повече от 780 организации, занимаващи се със спорт, военно дело, инженерство, както и спорт.

Виж още: Велики артисти, които се разминаха с велики функции! И то по свое лично предпочитание

Стедман Греъм

Това е половинката на Опра Уинфри. Често го назовават и господин Уинфри. Всъщност Стедман Греъм има сполучлива кариера в своята сфера. Той е преподавател, създател на книги, бизнесмен, водещ на свое предаване. С Опра се срещат през 1986 година и от този момент са дружно. Сгодяват се през 1992 година, само че вземат решение да не се женят.

Виж още: Звезда от " Листопад " се пусна без грим в Instagram! Десетки турски актриси я последваха, вижте ги!

Дон Гъмър

Да си женен за актриса, печелила 3 пъти премия Оскар, евентуално не е елементарно, само че Дон и Мерил Стрийп са дружно към този момент в продължение на 40 години. Имат 4 деца. Самият Дон е скулптур и се занимава с материали като стомана, алуминий, цветно стъкло.

Виж още: Как ще възпитава Джъстин Бийбър децата си? Фенове скочиха на лицемерието му

Нейл Мърей

 Getty Images

Това е брачният партньор на Джоан Роулинг. По специалност е доктор. Двамата се женят през 2001 година, като това е втори брак за Роулинг. Двамата имат две деца, като от предходните си връзки имат и всеки по още едно.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР