Често казваме, че това, което наблюдаваме на политическата сцена, е

...
Често казваме, че това, което наблюдаваме на политическата сцена, е
Коментари Харесай

Методи Лалов: Kлубовете за магистрати не се наричат СС, а се нарича ВСС

" Често споделяме, че това, което следим на политическата сцена, е противен спектакъл. Аз като човек, който е бил дълги години част от тази система, само че в никакъв случай не станах част от тези хора, по тази причина напуснах, по тази причина бях наказван, по тази причина се противях, по тази причина бях упрекван. В последна сметка ви споделям - това е противен спектакъл ". Това съобщи адв. Методи Лалов, някогашен ръководител на Софийския областен съд.
" Това е порно, което следим както от страна на Военновъздушни сили, по този начин и на политическата сцена. Този Висш правосъден съвет, състоящ се от Кояджиков, Марчева, Георги Чолаков и сие, които се изненадват през днешния ден, че имало напън в правосъдната система, изненадват се, че имало клубове, изненадват се, че имало клубове за магистрати Секретен сътрудник, уточни Лалов.
Вижте, клубовете за магистрати не се назовават Секретен сътрудник, а се назовава Висш съдебен съвет. Защото, откогато такива клубове съществуват и там някакви хора чакат на опашка да се запишат, да са част от хранилката Висш правосъден съвет - този клуб на корумпирани, несъответстващи, подвластни магистрати, е повода за всичко това ", безапелационен е някогашният ръководител на Софийския областен съд.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР