Често жените предчувстват, че любимият им скоро ще се реши

...
Често жените предчувстват, че любимият им скоро ще се реши
Коментари Харесай

6 неща, които мъжете не се срамуват да направят преди раздяла

Често дамите предчувстват, че обичаният им скоро ще се реши на мъчителна за тях стъпка и ще прекъсне връзката им. Някои знаци в държанието на мъжете издават идната неподходяща развръзка.

Ето няколко неща, които мъжът стартира да прави тъкмо преди да се раздели с обичаната си и даже не се срами от държанието си.

1. Той предизвика кавги

За мъжа е значимо да знае, че не е толкоз неприятен и няма да изостави добра жена, а в противен случай - такава, която заслужава да бъде зарязана. Следователно мъж, който събира храброст за разлъка, без да се замисли провокира скандал: държи се предизвикателно, съзнателно закъснява след работа и подминава жена си безразлично.

Той може да направи това подсъзнателно или преднамерено, само че задачата му е една - да изнерви обичаната си и да предизвика скандал.

2. Започва да приказва " почтено "

Колкото и близки и откровени да сте били преди, вашият сътрудник сигурно е премълчал нещо, с цел да не ви обиди и да не провокира скандал. Но когато реши да се раздели с дамата до себе си, мъжът става мъчително прям и споделя с нея обстоятелства, които е премълчавал в продължение на години.
 10 значими неща, които мъжете се опасяват да кажат на дамите 10 значими неща, които мъжете се опасяват да кажат на дамите
Дори и да не ви се има вяра и мъжете се опасяват да изрекат всичко, което мислят пред своята обичана. Ето кои са 10-те значими неща, които...

3. Той стартира да задава въпроси, с които издава решението си

" Какво ще направиш, в случай че си потегли? ", " Ще се разстроиш ли? " - с тези хипотетични въпроси той загатва за решението си.

4. Той стартира да се рови в минусите ви

За мъжа е значимо да покаже, че не той е отговорен за идната разлъка, а вие, защото просто не е бил оценен. Следователно той стартира да търси дефекти в обичаната си.
 Зарежи го незабавно, в случай че прави няколко от тези неща Зарежи го незабавно, в случай че прави няколко от тези неща
Как да разберем дали любовта е свършила? Как да разберете по кое време да напуснете колегата си? Как да разберете дали напускането на сътрудник...

5. Той се затваря в себе си

В такива моменти мъжът желае да се вслуша във вътрешния си глас. И нормално се затваря в себе си.

Разбира се, това може да се дължи на проблеми в работата или на сложен интервал в живота. Но потребността от отмора ускорява желанието мъжете да се отдръпват в себе си и да погледнат на връзката си от различен ъгъл.

6. Той стартира да отстъпва за всичко

Дори в ежедневни дреболии, които преди са предизвиквали най-големите кавги във връзката, той стартира да отстъпва. Това държание е сигурен знак за идна разлъка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР