Често жените правят елементарни грешки в леглото с мъж, за

...
Често жените правят елементарни грешки в леглото с мъж, за
Коментари Харесай

10 типа жени, с които мъжете не искат да правят секс

Често дамите вършат обикновени неточности в леглото с мъж, за което по-късно би трябвало да платят със самотата. За да предотвратите подобен край, съветската сексоложка от Центъ за секс обучение Secrets - Валерия Агинская, ще ви каже за какво един мъж може да откаже да бъде съкровен с вас.

Изнудващата

„ Ако не ми купиш кожено палто, няма секс за теб! Познато ли ви звучи? Сексът в никакъв случай не би трябвало да се търгува. Сексът е взаимно наслаждение, а не стока. И в случай че го търгувате, това е знак, че или половият акт, или мъжът, с който го вършиме, не ви е по усета. Във всеки случай, щом леглото се трансформира в място за пазарлъци, интимната връзка с тази жена престава да бъде мечтана от мъжа. На никого няма да му е прелестно да прави секс поради полза.

Срамежливата

Ако сте от дамите, които вършат секс, скрити под завивките или на мрачно, би трябвало да сте наясно, че това не е от обичаните неща на мъжа. Като един естествен човек, с изключение на на интимния миг с с половинката си, той желае да се наслаждения и на нейната женственост и гола хубост. Затова бъдете по-разкрепостени и смели в леглото. Не забравяйте, че мъжът се възбужда както от докосванията, по този начин и от гледката пред него.

Монотонната

Кой е твоят блян за ухажор? Със сигурност е мъж, който е освен гальовен и любвеобвилен в леглото, само че и подобен, който ползва всевъзможни полови техники, с цел да достави оптимално наслаждение на партньорката си. А това несъмнено подлудява дамите. Същото важи и за дамите. Сексът с дама, която не прави нищо, с цел да достави наслаждение на колегата си, а единствено лежи като морска звезда, в един миг престава да бъде забавна и мечтана от него.

Вечно парфюмираната

Всички мъже обичат естествената миризма на дамата. Женските естествени феромони са едни от най-силните афродизиаци, те образуват първичното полово увлечение към колегата. И по тази причина не би трябвало гневно да ги маскирате със мощни парфюми и миризливи кремове - по този начин мъжете просто ще спрат да ви усещат. Разбира се, това не значи да не се къпете - ненужно е да се загатва, че мощната миризма на пот и нечистотия може да отблъсне всеки човек. Какво да кажем за миризмата в интимната зона! Хигиената е от изключтелно значение, само че без да прекалявате с изкуствено добавените мощни аромати.

Мълчаливата

Доказано е, че стоновете, които дамите издават по време на секс, въздействат изключително възбуждащо на мъжа. Мълчанието от страна на дамата би намалила половия тонус на колегата, тъй че, благи дами, знаете по какъв начин да действате. Шептенето на мръсни или сладки нежни думи също работят на господата като мощен афродизиак.

Приказливката

Шептенето и мълвенето на сладки думи в леглото е нещо отлично, само че внимавайте какво говорите. Говоренето за неща отвън секса ще провокира противоположния резултат и ще откаже тотално мъжа от половата игра по-нататък. Неподходящите диалози, като да вземем за пример какво да приготвите за вечеря и по този начин нататък, е най-добре да оставите за по-късно..

Вечно нещо я боли

Този вид дами постоянно отсрочват секса за по-късно заради разнообразни условия, които обаче пораждат постоянно. Ако не желаете да вършиме секс с този сътрудник или в случай че той прави неща, които ви карат да се чувствате неловко по време на половата игра, най-добре е да имате смелостта да говорите непосредствено – нежно, само че задоволително съответно. Да му казвате, че ви боли главата, че сте изтощена или че просто сте в тягостно положение на духа, няма да ви помогне и в един миг ще прогони мъжа надалеч от вас.

Постоянно живеещата в предишното

Разказите за предходните ви сътрудници не са добра концепция, тъй че ги избягвайте. Особено надалеч стойте от съпоставения от вида - " Кольо щеше да направи друго, а не като теб ". Разбира се, належащо е да научите мъжа да ви доставя наслаждение, само че не и като му давате за образец някогашния си.

Твърде честната

Дори и най-патриархалният мъж желае да усеща, че се е справил ужасно в леглото. Ако една жена в отговор на въпроса му дали ѝ е халесало, измърмори под носа си нещо неразбираемо, това би възмутило колегата ѝ и той надали ще желае да се задържи дълго време при подобен вид половинка. Ключът към положителния секс е говоренето за обич. Говорете, говорете, говорете. И с цел да проведете диалога вярно, първо би трябвало да похвалите колегата си, а по-късно, в случай че се постанова, да му дадете внимателно съвет какво може да се направи още по-добре.

Командващата

Да бъдеш доминант е цяла просвета. И не толкоз елементарно, колкото си мислите. Но главното предписание за владичество е, че то би трябвало да се съгласува с отстрещната страна. Когато един от сътрудниците стартира да командва какво и по какъв начин да се прави, тогава най-вероятно пристрастеността при втория просто да угасне.

Източник: woman.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР