Често жените не могат веднага да разберат дали харесват определен

...
Често жените не могат веднага да разберат дали харесват определен
Коментари Харесай

8 типа мъже, които гарантирано подлудяват жените

Често дамите не могат незабавно да схванат дали харесват избран мъж или не. Има обаче няколко типажа, които обезпечено ще подлудят всяка жена.

Възрастни мъже
Не приказваме за петдесетгодишни „ бащи “ за млади девойки на 20 години. Тук по-скоро приказваме за мъже, които просто са очевидно по-улегнали. Жените обожават опитните мъже и не желаят да си губят времето с тези, които не знаят по какъв начин да се държат с дама, по какъв начин да вършат пари и по какъв начин да вършат положително усещане на другите.

Момичетата в ранна възраст харесват момчета от гимназията, девойките в университета се влюбват в зрелостници и така нататък Идеалната възрастова разлика е почти 7 години, само че това не е предписание. Интересно е да си с по-възрастен мъж, който не се наскърбява за дреболии.

Творчески персони
Дамите са възхитени от артисти, музиканти, изобретатели и художници. Мъжете, които се занимават с изкуство, са изключително известни измежду дамите. Разбира се, изобретателните и невероятни мъже могат да бъдат много летливи, само че дамите към момента са луди по тях.

Такива представители на мощния пол имат опцията да съблазнят съвсем всяка дама. Те са привлекателни и знаят по какъв начин да приказват за възприятията си, което е много рядко при мъжете.

Търсачи на завършения
Никога няма да скучаете с подобен мъж. Това е видът мъж, който е податлив непрекъснато да измисля нови способи да се забавлява. Те или пътуват, или се срещат с нови хора.

Обикновено познават цялостен куп забавни хора, тъй че са доста ерудирани и знаят по какъв начин да поддържат връзка добре. Уверени са в себе си, обичат всичко ново и са буйни. Една жена ще се усеща доста удобно до подобен сътрудник, тъй като дамите обичат мощните страсти.

Богаташи
Парите не са единствено статус, само че и независимост, успокоение, развлечение. Богатите мъже постоянно са били и ще бъдат харесвани от дами, които търсят хубав живот, а такива в действителност са доста.

Богат не постоянно значи сребролюбец или лакомец. Има голям брой мъже от този вид, които нямат негативни черти на характера. Животът с подобен човек ще е като приказка.

Лоши момчета
Жените мечтаят за живот като по филмите – с ярки страсти. Лошите момчета могат да изчезнат за известно време, да не прекарват нощта у дома и да вършат каквото си желаят. Може да разбие сърцето на една дама, само че по този начин се усеща тя жива.

Факт е, че когато неприятните момчета се върнат, животът на дамата незабавно придобива ярки цветове. Когато той не е в близост, всичко е неприятно. Когато е наоколо, всичко е наред. Такива връзки са като влакче в увеселителен парк. Опасни, само че занимателни.

Добри момчета
Добрите мъже дават на дамата убеденост, че през днешния ден, на следващия ден, идната седмица и идната година всичко ще бъде наред. Стабилността и комфортът са това, за което доста, доста хора мечтаят.

Такъв мъж е грижлив, умее да прости и мама и баща несъмнено ще го харесат, което също е много сериозен мотив. Добрият мъж е добър във всичко, тъй като знае, че сътрудникът му желае да се усеща специфичен.

Чужденци
Да си човек от друга просвета постоянно е вълнуващо прекарване. Ето за какво в разнообразни курорти дамите не са срещу да се опитат да имат спекулация с французин, американец, немец или някой различен.

Такива връзки в никакъв случай не се не помнят, тъй като са витални и прочувствени. Това също е добър късмет да намерите брачен партньор въпреки това, да се преместите да живеете в различен свят и да сбъднете фантазиите си.

Спортисти
Тук не приказваме за състезатели, които тежат 120 кг, бутат влакове и подвигат коне. Разбира се, има дами, които харесват такива мъже, само че когато чуят думата състезател, представителките на нежния пол си показват в главите си някой строен и грациозен мъж.

Такива мъже не пият, не пушат, тичат заран и имат чудесно физическо положение. Жените харесват този вид, тъй като по природа имат стратегия за намиране на най-хубавите гени. С подобен мъж ще имате най-здравите и красиви деца.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР