Често хората се сблъскват с дилемата какво да изберат за

...
Често хората се сблъскват с дилемата какво да изберат за
Коментари Харесай

Дюнерът – най-често купуваната бърза храна

Често хората се сблъскват с алтернативата какво да изберат за ядене, когато са на работа. В натовареното си и забързано всекидневие всеки от нас се е сблъсквал с сходен проблем и е търсил допустимо най-лесното, само че в същото време и най-икономичното решение. Част от нас вземат решение този проблем като си носят храна от у дома, друга част залага на доставки на храна непосредствено на работното си място, до момента в който останалата избира да си вземе нещо небрежно от място, което се намира наоколо до местоработата си.

Оказва се, че когато желаеме да си вземем нещо, което хем е вкусно, хем пък е хранително, ние постоянно залагаме на една от най-разпространените бързи храни, а точно дюнер. Трудно е да се даде съответен отговор какво прави тази бърза храна толкоз желана спрямо бюргера или пицата да вземем за пример, тъй като всички сме разнообразни и евентуално всеки би дал друг отговор на въпроса за какво избира дюнера за обяд, вместо да избере някакъв по-различен тип бърза храна.

Във времена на висока инфлация и икономическа рецесия, виждаме, че всичко към нас нараства. Не можем да отречем, че през последните няколко години нарастна и цената на дюнера, само че въпреки всичко това не ни стопира да си го купуваме. Нещо, което в последните месеци направи дюнера още по-популярен е и мнението на специалисти. Те дефинират дюнера като най-здравословната бърза храна, тъй като съдържа най-вече пресни зеленчуци, само че и също така той се подготвят на момента пред самия клиент за разлика от множеството бързи храни.
Мохамед
Мохамед, които е притежател и продавач на дюнери описа пред БГНЕС, че продава бързата закуска в столицата от 7 години. На въпрос дали хората си купуват постоянно дюнери той изрично съобщи: " Разбира се ".

Той сподели, че те подготвят всичко домашно и това прави предлаганият от тях подбор от храни много известен измежду клиентите им. " Продаваме дюнерите по усет на клиента ", добави Мохамед. Той показа, че постоянно си хапват дюнери, до момента в който работят. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР