Често хората се оплакват, че в градския транспорт някои от

...
Често хората се оплакват, че в градския транспорт някои от
Коментари Харесай

Мила Кунис и Аштън Къчър шокираха мрежата с признанието, че не се къпят често

Често хората се оплакват, че в градския превоз някои от пасажерите не използват постоянно вода, сапун и прахуляк за пране, само че наподобява и някои звезди не обичат да се къпят постоянно. Поне по този начин наподобява стоят нещата в фамилията на Аштън Кътчър и Мила Кунис, които признаха, че пестят от сапун. 

Виж още: След Бенифър: Още няколко холивудски двойки, които ни се желае да забележим още веднъж заедно 

Двойката се появи в епизод от подкаста на Дакс Шепърд, където диалогът засегна тематиката за персоналната хигиена. След като Шепърд показа с втората си водеща Моника Падман, че потреблението на сапун всеки ден лишава тялото и кожата от естествените ѝ мазнини, а Кътчър и Кунис се съгласиха с него като споделиха, че измиват всеки ден единствено най-важните елементи от тялото си, пишат от Vesti.bg. Падман беше изумена, че единствено тя мие тялото си всеки ден и попита: " Кой ви научи да не се миете? ".

Виж още: Не сте я виждали по този начин: Маги Джанаварова убийствено секси

Мила Кунис показа, че когато била дребна постоянно нямало топла вода у дома и не се е къпела доста. Очевидно тази наклонност е траяла с двете ѝ деца Уайът на 6 година и Димитри на 4 година " Не бях от родителите, които къпят новородените си, в никакъв случай ", сподели още Кунис. Сега, когато децата им са по-големи Кътчър споделя, че имат система: " Ако видиш нечистотия по тях, измий ги. В противоположен случай няма смисъл ".

Виж още: Лято до безкрайност за Деси Цонева! Журналистката откри приказно място в Гърция, приказва за... силикон! 

Къчър сподели, че мие подмишниците си и интимните си елементи всекидневно, само че в никакъв случай нещо друго и има наклонност да " хвърля малко вода върху лицето си след подготовка, с цел да отмие потта ".

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР