Често го сравняват с Федерер и има защо, каза още

...
Често го сравняват с Федерер и има защо, каза още
Коментари Харесай

Джокович: Григор е един от най-големите таланти в нашия спорт

„ Често го съпоставят с Федерер и има за какво ", сподели още той

„ Григор е един от най-големите гении в нашия спорт през последното десетилетие. Често го съпоставят с Федерер и има за какво. След Откритото състезание на Съединени американски щати играта му е на доста по-високо равнище ”. Това съобщи Новак Джокович за противника си на полуфиналите на мастърс шампионата в Париж Григор Димитров.

„ Бекхендът постоянно е бил слабото му място. Повечето му противници го нападат навръх бекхенд, само че той много е подобрил този съставен елемент от играта си. Виждам, че сносно му се получава сеченият бекхенд. Връща добре топката и се движи доста добре по корта. Той е един от най-добре квалифицираните физически играчи в тура и това му оказва помощ постоянно да е на точната позиция ", разяснява Джокович, представен от БГНЕС.

Джокович ще се изправи в спор за място на финала в Париж против първата ни ракета Григор Димитров, който в петък надделя Кристиан Гарин в два сета. Двамата имат девет мача между тях, като нашият тенисист има един-единствен триумф, пристигнал на Мастърса в Мадрид през 2013 година. Последната им среща беше в Синсинати през 2018, когато Джокович завоюва в три сета. Ноле и Григор са се изправяли един против различен и в зала „ Берси “ през 2016, когато Джокера победи в три сета на осминафиналите в конкуренцията.

Двубоят сред Григор Димитров и Новак Джокович е в събота от 15.00 часа българско време./ Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комента
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР