Често двойки, които са заедно от много години, не водят

...
Често двойки, които са заедно от много години, не водят
Коментари Харесай

Ето колко секс трябва да правим на всяка възраст

Често двойки, които са дружно от доста години, не водят толкоз натоварен съкровен живот, както при започване на връзката им. Някои биха споделили, че това е изцяло обикновено! Но дали?
Попаднахме на много забавно изказване на сексоложката Галина Степанова. Тя разкри какъв брой постоянно би трябвало да вършиме секс, с цел да „ поддържате щастлива и здрава връзка “.
Според нея богатият полов живот при започване на една връзка се дефинира от интензивността на прочувствените прекарвания, влюбването, както и от прилива на хормони.
Но с течение на времето честотата на сексуален акт става не толкоз съответстваща, само че прочувствената фамилиарност става значим съставен елемент в двойката.
„ Ежедневният секс е постоянно срещан при хора под 25-годишна възраст. Докато с възрастта честотата е доста по-ниска, което е породено от умората и напрежението, които ни съпровождат в всекидневието “, споделя Галина Степанова.
Сексоложката предлага секс 3-4 пъти седмично, като това важи изключително за здрави, млади и бездетни сътрудници.
„ Междувременно половото предпочитание се въздейства от доста фактори: физическо положение, равнище на стрес, менопауза, равнище на мотивация, стадий на връзката и така нататък В това отношение няма избрана „ норма “, защото честотата на фамилиарност за всяка двойка е самостоятелна “, сподели сексологът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР