Често думите не са достатъчни, за да се изразим добре

...
Често думите не са достатъчни, за да се изразим добре
Коментари Харесай


Често думите не са достатъчни, за да се и


Често думите не са задоволителни, с цел да се изразим добре в чата
(снимка: CC0 Public Domain)

Т екстовите известия са натрапен от десетилетия метод за другарство посредством мобилните устройства . Но постоянно думите не са задоволителни, с цел да се изразим добре и в тогава на помощ идва мултимедията, която прави връзката пълноценна и занимателна.

Ето пет метода за изразителен чат с инструментите на известния месинджър Viber:

1. Изкриви действителността си

Добавената действителност (AR) е превъзходен метод да въведем магия в фотосите и видеата си и да „ изкажем ” по-добре това, което усещаме. Може да си под вода, да си сладко животно или ужасно страшилище, да бълваш огън или да си в облаците, толкоз е занимателно!

Всичко това е допустимо с помощта на композиция от технология за различаване на разположение и творчеството на AR. Във Viber някои от филтрите са основани от световни организации и дела като Световния фонд за дивата природа (WWF),Световната здравна организация (WHO), предоставяйки наличен метод да изразим поддръжката си за тях.

За да активирате, стартирайте камерата на приложението от началния екран или от някой чат и избери филтър, като натиснете иконата за камера (призрак). Направете фотография или клип и натиснете изпращане.

2. Създай GIF

Точно както фотографията споделя повече от хиляда думи, GIF-овете евентуално показват повече от хиляда фотоси. Има моменти в живота, които заслужават да се запаметят в GIF-ове да се препращат още веднъж и още веднъж, единствено тъй като са страхотни.

Когато заснемате видеоклип на другар, който прави задно салто, или метода, по който кучето щастливо тича към вас, можете елементарно. Добавяте надпис, с цел да подсилите усещането или вълнението и да решите дали желаете GIF-а да се повтаря непрестанно, извърнат или с друга скорост. Кой знае, може да се трансформира в идващото международно известно меме, което всички употребяват, само че преди всичко сигурно ще зарадва приятелите ви.

Натиснете иконата на камерата от началния екран или изберете чата, в който желаете да изпратите GIF, натиснете камерата и по-късно GIF, а след това го заснемате. Преди да изпратите, ще можете да добавите  резултати като двойно по-голяма скорост, занимателен каданс и други GIF файловете могат да се записват и в режим на селфи.

3. Придържай се към тематиката

Стикерите са най-удобни, когато желаете да кажете нещо, без в действителност да пишете или да говорите въобще. Все отново би трябвало да потърсите верния стикер.

Лесен метод да решите този проблем е като създадете свои. Във Viber това е супер елементарно и изисква единствено малко въображение и креативност. Можете да превърнете приятелите си в стикери с техните най-използвани изречения или да извършите своя домакински любим звезда със стикер, разпространяващ наслада по целия свят.

Просто натиснете иконата на стикер във всеки чат, изберете „ плюс ” и след това „ Създай стикери ”. Процесът е супер елементарен: избирате фотоси, автоматизирано изчиствате фона, украсявате – и готово! Насладете се на новите си стикери. Можете да извършите стикер пакета обществен, тъй че всеки да го употребява, или да го имате единствено за себе си и най-близките.

4. Край на елементарните фотоси

Да се правиш на чалнат е една от най-забавните действия онлайн, изключително когато е измежду обичаните хора. Най-лесният метод да извършите деня си по-щур е да, което да нарисувате. Можете да подобрите веждите си, да сложите превръзка за очи или просто да добавите мустаците, които може би в никакъв случай няма да имате в действителния живот.

Отворете някой чат, изберете фотография от галерията си, натиснете иконата на молив – прибавете стикери, текстове или просто рисувайте върху фотографията си. Можете също да заснемете нова фотография и да я редактирате преди да я изпратите.

5. Смени  пейзажа

Най-добрите другари и членове на фамилията заслужават малко повече от нормалната конюнктура, в която организирате диалозите си. Можете да изберете друг декор за си, който ще дава отговор по-добре на метода, по който поддържате връзка.

Една от опциите е просто да добавите обичаната ви фотография дружно, с цел да ви припомня за невероятната ви връзка всякога, когато желаете да си кажете нещо. Друг вид е да създадете нещо особено, като драскулка или колаж от най-хубавите ви фотоси. Във Viber можете да употребявате и фоновата изложба.

Просто изберете колективен чат (или личен), отидете на „ Инфо за чат и настройки ” и натиснете „ декор ”. След това изберете декор от наличната изложба или прибавете персонализиран от галерията или камерата си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР