Често четем в колко добра форма е Джей Ло или

...
Често четем в колко добра форма е Джей Ло или
Коментари Харесай

Красива и провокативна: Камелия на 50 говори за загубата на баща си, абортите и още

Често четем в какъв брой добра форма е Джей Ло или друга огромна музикална и кино звезда. Истината е, че и в България си имаме прелестни опитни дами. Така да вземем за пример празник отпразнува една от най-харесваните и провокативни певици във фолк сектора - Камелия, която навърши 50 години.

Блясъкът на една звезда обаче зависи единствено и само от самата нея. От вътрешната настройка и желанието да постигаш нови върхове. " Дълбоко в себе си постоянно съм знаела, че ще съм известна. Не съм очаквала обаче, че ще веселя толкоз генерации българи ", споделя певицата в изявление за Мондьо по NOVA и споделя, че като че ли в един миг е почнала да не цени това, което има в живота си.

Виж още:

Славата и парите са прелестни, когато имаш с кого да ги споделиш, а Камелия несъмнено има - с нейната дългогодишна половинка Цветин. Не постоянно и всичко е било прелестно обаче. Камелия показа, че е желала да има деца, само че за жалост има три несполучливи опита.

" Искам да имам деца и направих всичко допустимо. Пътят, който извървях, не беше елементарен. Много неща съм икономисала даже на родителите ми. Ако би трябвало да имам деца, ще имам. Трудно се претърпява загуба на дете. Надеждите ти рухват, обвиняваш се, озлобяваш се ", сподели още Камелия, като даже призна, че е направила аборт с близнаци.

Друг огромен удар за нея била гибелта на татко ѝ.

" Докато не ти се случи едно такова прекарване, мислиш, че всичко ти наподобява доста огромно. В един миг осъзнаваш, че като видиш татко си в ковчег, това е за финален път. Тогава за пръв път разбрах какво значи болежка от загуба. Хем е тялом там, хем усещаш, че го няма. Няма да не помни този ден. Тогава Цветин накара всички да излязат, с цел да остана сама с него. Беше ми мъчно да целуна татко си за последно. Накрая стопирах да мисля и го направих ". След погребението... Камелия трябвало да пее на концерта на Лепа Брена. Направила шоуто, което се очаквало от нея.

" Чак на последната ария споделих пред публиката, че през днешния ден съм изгубила татко си. След това Лепа е попитала " кое е това момиче и по какъв начин устоя? ", описа още певицата и показа, че след концерта се е сринала душевен.

Виж още:

" Беше предизвикателство всичко това,което ни се случи на всички през миналата година. Навиците ни трябваше и се трансформираха. Но желанието ни за живот е по-силно от всяко предизвикателство. Така, че за себе си и за Вас искам, здраве за телата, усмивки за лицата, благополучие за душата и наслада всеки ден... Пазете се... ", показа в Инстаграм за Нова година Камелия.

Малко по-късно изкусителната певица показа видео, на което е в компанията на своя дълготраен сътрудник Цветин, с който буйно се целуват. В своето изявление за " Неделята на NOVA " Камелия показа, че преди да срещне Цветин, любовта за нея била да получава, а не да дава. Сега се е научила да обича същински.

Интимният миг притегли вниманието на десетки почитатели на звездата, като се натрупаха доста възторжени реакции. Блондинката и Цветин са образец за двойка, която над 20 години са към този момент дружно, макар работата на Камелия. С обич, самообладание и взаимно почитание връзките не престават дълго, даже в света на шоубизнеса.

Виж още:

Иначе за красивата русокоска като че ли времето е спряло - наподобява все по този начин секси, дръзка и свежа. Перфектната визия на Камелия се дължи на нейното неизменност и непримиримост. Певицата на " Луда по тебе " тренира постоянно и се храни здравословно. Това са майлките секрети на всеки човек, който желае да наподобява добре и над 40 години, пък и преди този момент - спорт и вярно хранене. 

Изображение: https://www.instagram.com/kamelia_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР