Честно казано, вече съм без думи. Не знам кой нормален

...
Честно казано, вече съм без думи. Не знам кой нормален
Коментари Харесай

Аксиома за винетката - тъпоъгълна Бойковщина

Честно казано, към този момент съм без думи. Не знам кой естествен човек, който построява светоусещането си на база логичност може да каже каквото и да било след днешните пояснения за винетката в България.
Три дни към този момент държавните служители се изясняват като в гротекскна подигравка на стихотворение на Вазов по простичкия въпрос за какво не може човек да си купи електронна винетка, даже да желае. И върхът, само че не Шипка, а тъпият връх, пристигна през днешния ден. В един глас шефът на АПИ Светослав Глосов и районният министър Петя Аврамова обясниха, че до 15 януари полицията ще ни учи по какъв начин и от кое място да си купим винетка - тъй като очевидно не проумяваме бе! Но става въпрос за електронна винетка, ей! И за нея към този момент не отговоря КАТ, а полицията на АПИ – така наречен тол полиция.
Невъзможно е да се опише с думи това, което обясниха Глосов и Аврамова. Ще сложа единствено едно изявление на инжЕнера в отговор на журналистически въпрос какво има да става по родните пътища до 15.01.2019: " Ако сте без винетка, ще бъдете санкционирани, само че вие несъмнено имате ". Или в превод – в случай че ви хванем, ще намерим метод да ви съдерем кожата.
Ами това е, драги читатели. Бойковщината ни удави тотално, окончателно и необратимо. И можете да плувате единствено в случай че сте без мозък, само че вие несъмнено имате (дано, нека, дано)! Или както сподели през вчерашния ден (3 януари) отговорникът за тол звеното в АПИ Антон Антонов: " Да излизаме, че ще ни налазят ". Не остана кой да ги налази дори – на всички естествени в тази страна им писна от кратуни, само че те от дълго време са повече - по тази причина и подобен плод се ражда и ще се ражда.
Сподели с твоите другари
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР