Честно казано, в началото реших, че някой се е пошегувал.

...
Честно казано, в началото реших, че някой се е пошегувал.
Коментари Харесай

Билет за Киро: Възраждане с реакция след дарителската инициатива на Петков

Честно казано, първоначално взех решение, че някой се е пошегувал. Доста мисли ми минаха през главата. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов във видео послание във връзка препоръчаната от премиера Кирил Петков дарителска акция в поддръжка на Украйна.

Нормално ли е съгласно вас някой да подарява пари в една страна, в която се събират пари от капачки за недоносени бебета. В една страна, в която популацията не живее, а претърпява, нашият министър-председател да приканва за даряване за оръжие и то за непозната страна, разяснява Костадинов, като уточни още, че предлагането на Кирил Петков е " неуместно, несъответстващо и заслужава доста сериозен подбив ".

С " Възраждане " идва възмездието. Няма по какъв начин да стартираме да строим отначало, без да сме разчистили остарялото, сподели ръководителят на " Възраждане ".

Дайте да сложим завършек на тъгите на това държавно управление и завършек на тъгите на всички нас. Нека ги пратим назад в Канада. С отпътуването на Министерския съвет в Канада внезапно ще вдигнем интелектуалното равнище. както на популацията в България, по този начин и на това в Канада след идването му, сподели Костадинов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР