Честно казано съм изненадан, че човек като Бойко Рашков е

...
Честно казано съм изненадан, че човек като Бойко Рашков е
Коментари Харесай

Карлос Контрера: Изявлението на Бойко Рашков пред БНР е недопустимо и звучи като заплаха

Честно казано съм сюрпризиран, че човек като Бойко Рашков е декларирал сходно нещо. Има задоволително опит, с цел да знае какво е редно и какво не е. А сходни поръчки и отзиви от настоящ министър, министър на вътрешните работи освен това, са изрично неприемливи.

Това написа Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация във Facebook във връзка изявление на служебния министър Бойко Рашков пред БНР.
"Волно или несъзнателно, предумишлено или не - това звучи като опасност и опит за оказване на напън. Представете си примерно някогашният вицепремиер и министър на защитата Каракачанов да беше реагирал по този начин /казвам го, тъй като на няколко пъти в участия по Бтв и той беше нападан и притискан с въпроси и подмятания/. Ако тогава той си беше разрешил реакция като Рашков, щяха да го изядат и жители, и медии. Подобни изказвания са неприемливи. Още повече да се споделя кой публицист да бъде уволнен, заменен и прочие. Казвам го като човек на социална служба. Направено обществено едно такова изказване звучи като опасност. Когато не смяташ избрани публицисти, излъчвания, медии за правилни и справедливи - просто не приемаш поканата. И обществото взема решение кой крив и кой прав. Но по друга медия да обесняваш по какъв начин някой трябвало да бъде махнат, тъй като не задава комфортни въпроси или тъй като е упорствал за отговори, не е възможно. Така си мисля. Може и аз да не съм прав. Обаче от тая обстановка остава горчивият привкус, че тъкмо моделът, който толкоз подлагаха на критика едни хора, се развива в една много по-остра посока сега. Човек би трябвало да знае по кое време да спре да се държи като протестър. Ако не знае, крачката към анархията е дребна ", написа още Контрера.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР