Честно казано ни е трудно да разберем плеймейтката Ася Капчикова

...
Честно казано ни е трудно да разберем плеймейтката Ася Капчикова
Коментари Харесай

Ася Капчикова (не) показа бебето: Ето как е кръстила третото си дете! Все още не сме сигурни в пола

Честно казано ни е мъчно да разберем плеймейтката Ася Капчикова напоследък. Първо разгласи, че е бременна посредством корицата на списание, а след това се оказа, че в действителност е родила близо месец преди въпросното издание да се появи на пазара.

После ни сподели, че в действителност е родила, само че името и пола на бебето ще ни го заяви по-късно. Е, доживяхме и да разберем името на третото дете на Ася Капчикова и то е... Ириан. 

Виж още: Еротично привидение в черно: Бояна Маринова съблазнява в транспарантен тоалет и с съдбовен поглед 

" Днес нашето малко джудже Ириан става на 1 месец! Весели празници от нас ", написа тя под фотографията и почтено казано към момента не сме сигурни какъв тъкмо е полът на новороденото. Ако би трябвало да гадаем по цвета на емоджито, което тя е поставила върху лицето на детето, може би е момиче, само че пък самото бебе е с папионка. Проверихме и в Гугъл - с изключение на провинция в Западна Нова Гвинея, друг/а с такова име не откриваме.

Когато през 2020 година се родиха близнаците на Ася Капчикова, също изпитахме усложнение с разпознаването на пола, само че тогава синият цвят в композициите на фотоси и сторита бяха безапелационни и ставаше въпрос за момчета - Ивиан и Ианик. 

Виж още: Симеон от " Игри на волята " се похвали - има си нова другарка! Коя е красивата брюнетка до него? 

Ася Капчикова роди Ириан преди месец в столичната болница " Света София ", където на бял свят се появиха и Ивиан и Ианик. Така плеймейтката гордо върви по стъпките на Илън Мъск, който кръсти сина си X Æ A-12.

Изображение: https://www.instagram.com/asesq/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР