„Честно казано не знам как ще прекарам празниците. Ще съм

...
„Честно казано не знам как ще прекарам празниците. Ще съм
Коментари Харесай

Участник в Игри на волята приключи 18-годишна връзка СНИМК...

„ Честно казано не знам по какъв начин ще прекарам празниците. Ще съм самичък. Преди да вляза в предаването се разделих с приятелката ми, с която бяхме 18 години дружно. Нямам никакви проекти за празниците. Това ще са първите празници, на които ще съм самичък “, признава Неделчо от „ Игри на волята “ пред vbox7. Той разкрива още, че е измършавял цели 20 кг, откакто решил да взе участие в предаването. „ Реших да се запиша в Игрите, когато ги гледах предходната година. Като видях, че хората редят пъзели си споделих, че тук ще е елементарно.



Имах голяма подготовка, тъй като откакто се бях разболял предишния януари от пневмония, бях напълнял. Бях станал 90 кг, когато си пуснах молбата за кандидатстване и от февруари започнах да упражнявам, трябваше да смъкна 20 кг. Тренирах крепко, подвигнах си кардиото и станах доста устойчив “, изяснява той. „ Успях да основа много другарства. Дори и с хората, с които не съумях да се докосна вътре в предаването. Туджаров, Валентин доста ми харесват.

В трактата си бях написал, че не желая да върша другарства, а да отида и да им покажа по какъв начин се играе. Няма обаче какво да се лъжем, два месеца няма по какъв начин да издържиш и да не станеш другар с тези хора “, споделя още Неделчо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР