Честно казано не познаваме много хора, които могат да кажат

...
Честно казано не познаваме много хора, които могат да кажат
Коментари Харесай

Човешкото око било ненаситно! За какво още мечтае BALLAN

Честно казано не познаваме доста хора, които могат да кажат решително, че имат задоволително. Сред известните българи обаче сигурно можем да споменем името на инфлуенсъра и ТВ водещ BALLAN, който е едно момче, предостатъчно от живота си.

Виж още: Вече я не помни! Бившият на Симона Загорова стартира нов живот, тя го кълняла

В Instagram BALLAN избра да отговори на няколко въпроса на почитателите си, а още от първия стана ясно, че е постигнал огромната си цел - да има семейство. 

Калоян, както е същинското му име, се обърна към по-малкия си Аз, с цел да му каже, че " няма да е все по този начин ". За задачата BALLAN качи своя фотография, на която е на 14 година, правена в квартирата му в Горна Оряховица. " Беше жестока бедност, само че тези години ме научиха да оценявам всичко, което имам в този момент ", умен е BALLAN. 

Виж още: Нов месец, нова връзка? Симеон от " Игри на волята " (май) не помни учителката, гушна се с биоложка

А има ли нещо, за което BALLAN към момента да копнее. " Човешкото око е ненаситно. Винаги желае още и още, изключително в случай че си упорит човек като мен ", разяснява той. По думите му сега обективно има всичко, само че постоянно може да помечтае за пътешестване към Хаваите и нова кола. 

Изобпажение: https://www.instagram.com/ballancho/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР