Честно да ви кажем, не можем да смогнем на любовните

...
Честно да ви кажем, не можем да смогнем на любовните
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо излиза с дъщеря на екшън звездата Лоренцо Ламас

Честно да ви кажем, не можем да смогнем на любовните завоевания на Леонардо ди Каприо. Докато се обърнем, за него към този момент се приказва, че има връзка с следващата млада хубавица. Точно стискахме палци връзката му с модела Джиджи Хадид да потръгне, и Лео наподобява смени курса.

Новият любовен интерес на артиста не е коя да е, а Виктория Ламас   23-годишната щерка на Лоренцо Ламас, трансформирал се в секссимвол през 90-те с присъединяване си е екшън филми и сериали като " Ренегат ", " Змиеядец " и " Последен конфликт ". 
                             

Леонардо ди Каприо и Виктория Ламас провокираха клюки за обич, откакто бяха видяни на вечеря по-рано тази седмица. Актьорът от " Титаник " и Виктория, която се изявява най-вече като модел (че по какъв начин другояче?), вечеряли в прочут клуб в западната част на Холивуд, съгласно фотоси, получени от уеб страницата Page Six.

Опитвайки се да останат тайно, двамата напуснали ресторанта поотделно, преди да се качат дружно в колата на Лео. 
                             

Въпреки че носителят на " Оскар " има податливост към любовни връзки с по-млади дами, източник, осведомен със обстановката, споделя пред PageSix, че той не се среща с дъщерята на Ламас.

„ И двамата бяха седнали (не един до друг) на огромна групова вечеря “ - споделя вътрешният човек - „ Към тях се причислиха и редица други хора в колата. “

Дали това е самата истина или комфортно похищение на вниманието от една зараждаща се връзка, остава да разберем. 
 Цитати на Леонардо ди Каприо  Цитати на Леонардо ди Каприо  Цитати на Леонардо ди Каприо  Цитати на Леонардо ди Каприо
Ди Каприо, който през годините си завоюва доста смешки, поради това, че не излиза с дами по-възрастни от 25-годишна възраст, очевидно се е отдал на къси флиртове откакто се  раздели с дългогодишната си другарка Камила Мороне през август.

Съвсем неотдавна той провокира спекулации за срещи с Джиджи Хадид, когато двойката прекара време дружно на празненство на Седмицата на модата в Ню Йорк през септември.
 „ Клуб 25 “: всички млади гаджета на Лео ди Каприо  „ Клуб 25 “: всички млади гаджета на Лео ди Каприо  „ Клуб 25 “: всички млади гаджета на Лео ди Каприо  „ Клуб 25 “: всички млади гаджета на Лео ди Каприо
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР