"Честитя победата на ЦСКА. Разликата в класите се видя. ЦСКА

...
"Честитя победата на ЦСКА. Разликата в класите се видя. ЦСКА
Коментари Харесай

Николай Жечев: Разликата в класите се видя

"Честитя успеха на ЦСКА. Разликата в класите се видя. ЦСКА са добър тим. Най-добрият футбол сега играят в Първа лига. Опитахме се да ги затрудним. Имахме една-две обстановки направихме и не успяхме да осъществяваме. Не успяхме да се противопоставим на ЦСКА. Още от началото на сезона имаме проблеми в нахлуване. Днес имахме малшанс да осъществяваме ", съобщи старши треньорът на Несебър Николай Жечев след загубата с 1:4 от ЦСКА в 1/16-финалите за Купата на България.

"Знаехме, че в лявата зона са доста мощни ЦСКА. Опитахме се да я затворим, само че не се получи. Продължаваме да работим. Те играят на по-високо равнище. За нашия отбор остава пъренството във Втора лига ", добави Жечев и продължи:

"Промяната би трябвало да е не позволяваме тези неточности в отбрана от през днешния ден. Локо София са добър тим. Имат цел за влизане в А група, само че ние сега сме измежду най-хубавите тимове в Б група. Целите на Несебър са да създадем стойностен тим и да сме по средата на таблицата. В момента задачата не е влизане в Първа лига. Винаги, когато се отдаде опция може да се употребява. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР