"Честитя на момчетата, които дадоха всичко от себе си. Борбен

...
"Честитя на момчетата, които дадоха всичко от себе си. Борбен
Коментари Харесай

Акрапович: Искаме седмото място, но по-важното е да се развиваме

"Честитя на момчетата, които дадоха всичко от себе си. Борбен мач. Имахме проблеми преди дуела. Не беше елементарно. Мислих много. Имахме обстановки да поведем с 2:0, само че това е наша болна точка - да не вкарваме от лесни обстановки. Казах на играчите, че няма да е елементарно. Имаме бързи играчи. Имахме благоприятни условия да увеличив задатъка си. Доволен съм от резултата ", разяснява старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович след успеха с 1:0 над Черно море във Варна в мач от 26-ия кръг на Първа лига.

За двата картона на Димо Бакалов, който е бил болен в навечерието на срещата, Акрапович показа: "Първият картон беше тактически, а при вторият му виках да не прави фаул, само че когато мачът е борбен и правиш всичко за тима се случва, какво да вършим. "

"Ще се борим за седмото място и ще се опитаме да се възползваме от всеки късмет. Искаме да влезем в квалификациите за Лига Европа, само че по-важното е тимът да работи и да се развива ", безапелационен бе наставникът на Локомотив Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР