Честито завършване и попътен вятър, скъпи гимназисти! Май е месецът

...
Честито завършване и попътен вятър, скъпи гимназисти! Май е месецът
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa с отворени врати за абитуриенти през месец май!

Честито довеждане докрай и попътен вятър, скъпи гимназисти!

Май е месецът на баловете! За да способства за усмивките и настроението на зрелостниците, Pulse Fitness & Spa отваря порти за всички, завършващи гимназия. До 31 май всеки дванадесетокласник може да заповяда в Pulse Fitness & Spa обект по желание в градовете София и Пловдив.

Помислено е и за тези зрелостници, които желаят да се възползват от фитнес, групови занимания и спа за по-дълъг интервал от време. До 31 май можете да закупите 3-месечна карта с 50% отстъпка. По този метод, заплащайки 121 лева, ще можете да посещавате целодневно и безкрайно всички обекти Pulse в съответния град. Предложението включва всички услуги на веригата както и солариум, и открит плувен басейн на територията на София.

Pulse Fitness & Spa клубовете се отличават с извънреден интериор, просторни фитнес и кардио зони, спа центрове с десетки уреди за релакс и доста огромно многообразие от групови тренировки. Всичко това е налично единствено с една карта, която до 31.05 може да закупите при промоционални условия.

Добрата форма е неизменим детайл от безупречния външен тип. Красивите прически ще се скапват, скъпата рокля ще отиде в дрешника, само че ние имаме единствено 1 тяло и би трябвало да се погрижим за него. Сега е моментът да станете част от lifestyle верига Pulse Fitness & Spa и да изградите здравословни привички за цялостен живот.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР