Честито! Преди часове на света се появи първият син на

...
Честито! Преди часове на света се появи първият син на
Коментари Харесай

Срамота: Тя му роди дете, той я обиди публично!

Честито! Преди часове на света се появи първият наследник на Иво Аръков и неговата Габриела Николаева. Всичко по раждането е минало отлично и бебчето, както и родилката, са в чудесно положение. За душевното на Габи обаче не е доста ясно...

При все, че доста родилки се сблъскват с депресивни и спорни страсти малко след раждането (така наречената следродилна депресия), Иво трябваше да е по-добре осведомен и да се отнесе с подобаващото почитание и даже поклонение пред тази, която го подари с правоприемник.

Той обаче освен не направи това, ами разгневи доста потребителки в нета с нелепото си и тотално не на място възприятие за комизъм. Аръков разгласи раждането на сина си в мрежата като написа, че приятелката му към този момент била станала " милф ". Последното е ясно какво значи и изключително къде се употребява, като изрично не е на място в тази ситуация, не и в този блажен за двамата ден. А да употребява " другарка ", вместо " жена ми ", " обичаната ми ", " моето момиче " и прочие, звучи изсъхнало и даже обидно за някои.

" Приятелка?! Каква другарка, бе?! Така ли би трябвало да се изразиш в мига на това свято нещо - раждането на твоето бебе?! Приятелки бол, през днешния ден една, на следващия ден друга. Да, правилно е, че не сте женени, само че изказът ти е презрян. Да беше я нарекъл и " гаджето ми " тогава... Смешник ", нападнаха го в мрежата гневни дами.

Извън нелепия гаф на Иво Аръков, пожелаваме му бебето да пораства крепко и да ги радва доста. А и скоро да научим по какъв начин са решили да го кръстят.

Тагове: Иво Аръков Габриела Николаева бебе родилка раждане иво аръков и габриела
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР