Честито ни демократично избрано правителство и Бог да му дава

...
Честито ни демократично избрано правителство и Бог да му дава
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Честито ни демократично правителство и Бог да му дава сили да пречупи основните путински колони

Честито ни демократично определено държавно управление и Бог да му дава сили да пречупи главните путински колони у нас.

 

Сега, от отдалеченост на времето е ясно, че 2016 г бе годината на цялостния кремълски захват на България, почнал още 2013 г с броженията за ток и свалянето на ББ, предшествано от драматургия за нападение против Доган. И последван от аферите “Костинброд ”, “Червей ” и кулминационната точка Южен Поток-КТБ. Впрочем, прокурорът покрил аферата КТБ се споделя Иван Гешев.

 

През тази 2016 година посредством Българска социалистическа партия освен бе “катапултиран ” Радев на президентския пост, а бе изработен пряк опит за убийството на парламентарната народна власт с референдума на Слави - забележете (!), извършен, дружно с тези избори, който съвсем съумя!

 

Да напомним - въвеждане на напълно мажоритарна система, която в условия на превзета страна щеше да убие парламентаризма и подчини страната на непознати ползи. Добре че Конституционен съд спря други безумни въпроси като понижаване на депутатите до 120 и непосредствено избиране (разбирай манипулиране на избора) на полицейските служби, тъй че да бъдат блокирани при положение на бунт.

 

Третият опорен пункт на съветския захват е подчиняването на Българска социалистическа партия, което бе улеснено с въвеждането на пряк избор на ръководителя, тъй че заловен, да бъде елементарно употребен без опция за промяна. Засечката пристигна от спора сред Нинова и Гергов, след който стартира внезапно изстудяване на връзките й с новия президент. В последна сметка - стартира във времето да се трансферират активите на Българска социалистическа партия в нов съветски план “Възраждане ”.

 

Комплотът против парламентарната страна има за цел нейното разтрошаване и дефинитивно компрометиране в интерес на президентска република посредством непрекъснат бойкот от

 

(1) Президента, който води война постоянно против най-голямата партия на власт (първо ГЕРБ, по-късно ПП) под някакъв претекст. Първо, “корупция и господство на закона ”, което му печели десни гласове против ГЕРБ.
Като пада ГЕРБ не помни тематиката за корупцията и по отношение на Политическа партия стартира да постанова тематиката за измяната на националния интерес и акушира посредством Има Такъв Народ свалянето на Политическа партия.

 

(2) Има Такъв Народ и Възраждане - партии са с общ произход - бизнес кръгове към ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които обслужват съветските ползи у нас.
Крайната цел е страната да бъде ръководена от служебни кабинети и да се блокират всички опити за постоянен.

 

В това помагаше разрушителната Има Такъв Народ в три парламента; изборът на президента постоянно в трети мандат на импотентната БСП; анархичната Възраждане, която след Има Такъв Народ хвърли всички сили да отврати българите от парламентаризма.

 

(3) Службите, които бяха изцяло овладяни от Радев през 2021 г или по-точно отнети от ГЕРБ, само че със опазване на Движение за права и свободи въздействие в тях.

 

От една страна, те не противодействат на съветската агитация и обществени ексцесии на Възраждане, с цел да се декларират като единствената партия, която ще донесе … ред в хаоса, който основават.

 

От друга, инженират познавач интервенции против съперниците на президента, като подслушването на Политическа партия и раздуване на случая.

 

4) прокуратурата, която държи на трупчета каузи против Слави, Копейкин и Нинова. А в този момент - и против съставителите на кабинет ББ и КП. Нали помните прокурора от КТБ, която банкрутира поради неуспеха Южен Поток?

 

(5) държавните медии под контрола на Радев като БНР и Българска национална телевизия, в които се дава естрада постоянно и дълго на публицисти, прокарващи кремълска агитация. Например, най-чести посетители на Волгин са лица свързани точно с президенството, Има Такъв Народ, Възраждане и даже самият Иван Гешев! И един съответен политолог да изяснява преимуществата на президентската република.

 

Всички участници в комплота против парламентарната република - посредством пропагандния прийом на огледалото - постановат в един глас тезата за прелом и пълзяща фашистка тирания!

 

Къде е Движение за права и свободи?

 

Те постоянно би трябвало да се мислят през бизнес ползите на някогашните ни служби. Движение за права и свободи е като център за акушуране на събития, когато директните старания на Кремъл не дават резултат. Както стана с КТБ след отхвърли на Цветан Василев да финансира плана.
Явно сега обаче оцеляването на Движение за права и свободи - в изискванията на висяща загуба на Русия във войната - изисква възстановяване на техния имидж на Запад.

 

Това още по-драматично се постанова поради Магнитски в техните редици, който сходно на ББ, евентуално се пробва да затвори съветската си биография от последните години. Трябва да пазят имидж и в европарламента, където техен човек е зам ръководител на Либералния алианс и се чака проевропейско държание. И несъмнено - достъпът до еврофондовете!

 

Това е моето обяснението за желанието им за съдействие за конституционни промени.

 

Които - забележете - целят точно понижаване на въздействието на прокуратурата и президенството върху Народното събрание.

 

И опазване на парламентарната народна власт.

 

Битката продължава.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР