Честито, майни, не се връзвайте на интернет умниците и по-културно.

...
Честито, майни, не се връзвайте на интернет умниците и по-културно.
Коментари Харесай

Евродепутат за ЕСК 2019: Честито, майни, не се връзвайте на интернет умниците!

" Честито, майни, не се връзвайте на интернет умниците и по-културно ". Това написа евродепутатът Ангел Джамбазки по мотив офанзивите и против Пловдив, единствения български град европейска столица на културата. 

" Живеем във време, когато множеството ни сънародници се изкушават да се присмеят, да осмеят, да унизят и принизят всичко и всеки. То не бяха подправени лога, подправени фактури, подправени вести, подправени драми. Нищо ненадейно. Упреците към администрацията, организацията, откриването и впрочем, може да са заслужени, а може и да не са. Но тези упреци се насочат на избори.

А резултатите от изборите, изключително в Пловдив, внезапно се разграничават от войнствените изявления в обществените мрежи. Което единствено демонстрира, че има една група хора, обитаващи обществените мрежи, която приказва и написа едно, а прави друго и гласоподава по различен метод.

Но това не е значимо. Пловдив е Европейска столица на културата. И това е справедливо. Пловдив е евентуално най-старият жив град в Европа. И постоянно е бил една от културните столици на Отечеството. Честито, майни, не се връзвайте на интернет умниците и по-културно. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР