Честито! Бившата певица на Слави Трифонов - Цветелина Грахич е

...
Честито! Бившата певица на Слави Трифонов - Цветелина Грахич е
Коментари Харесай

ЧЕСТИТО: Цветелина Грахич вече е омъжена жена!

Честито! Бившата певица на Слави Трифонов - Цветелина Грахич е към този момент омъжена жена. Тя сподели " Да " и се врече в обич и честност на дългогодишния си другар Кристиян Шаламанов, който от дълго време е оповестила за съдбовната си и огромна обич.

Факт е, че Кристиян предлага брак на Грахич още преди 10 години, само че тя се усеща още доста млада, а след това той все има пътувания и задължения по работа, тъй че събитието се отсрочва. Е, в случай че имаме вяра, че хубавите работи стават постепенно, то тази сред Цветелина и Кристиян ще да е от най-хубавите.

Помним, че преди време певицата споделяше, че ще подвига луда и огромна женитба, с доста посетители, само че очевидно е пораснала и се е трансформирала. С Шаламанов са събрали единствено най-близките си хора и кумовете, подписали са в гражданското и след това са отпразнували сватбата в ресторант. Това е.

А фотосите, които Грахич пусна, са на двамата, само че не по публични облекла, а просто показвайки халките на пръстите си. Впечатление прави, че халките са златни, само че много лъскави, някои даже ги дефинираха като кичозни, само че това е изборът на двойката.

Интересен е и фактът, че Грахич е босненка и мюсюлманка, а Кристиян е от ромски генезис, само че християнин. Затова и евентуално са решили да се венчаят единствено в гражданското. Здрави и щастливи дружно да са!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Грахич Цветелина Грахич Кристиян Шаламанов Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов Слави Слави Трифонов сватба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР