Честита нова година по източния календар!Новата 2023 г. е на

...
Честита нова година по източния календар!Новата 2023 г. е на
Коментари Харесай

За кого ще бъде по-добра Годината на Заека, не на котката и защо?

Честита нова година по източния календар!

Новата 2023 година е на Заека. Не на котката, каквато ще бъде единствено за виетнамците, тъй като единствено те я дефинират по този начин. Според източния хороскоп това е положително време, не неприятно като на Маймуната или свадливо като отминаващата година  на Тигъра. Годината на Заека постоянно носи излизане от рецесии, нищо че може напълно слабичко да се усети това. Искате доказателства: единствено се върнете към 1999 година, от която започнаха 10 година невъобразим напредък за България или към 2011 година, когато загърбихме международните финансови катаклизми и тръгнахме още веднъж нагоре до 2020 година Ето каква година чака всеки съгласно знака му от прабългарския / китайския календар:

 

Изпитания за Плъха

 

Годината е на тествания за Плъха ( 1960, 72, 84, 96, 2008, 2020 г.), който ще би трябвало да устои на инциденти и житейски стихии. Заекът ще му помогне за това. И двете животни са известни със способността си да бягат – от потъващия транспортен съд, от котката, от вълка и от други рискове. След 24 март ще разберете, че не сте изгубили всичко, а след 5 май евентуално ще си отдъхнете, че лошото/несигурното остава зад тила ви. Или най-малко ще се появи вяра.

 

Манипулатори пробват Бика

 

За Бика ( 1961, 73, 85, 97, 2009, 2021 ) е доста значимо да се запази от манипулатори и операции в Годината на илюзиите, за каквато астролозите към този момент оповестиха 2023 година Понеже е избухлив и с плевел манталитет като годините, които минават под знака му, той е податлив да взема решения под натиска на гнева, страстите, дразненията. А не трябва, тъй като затъва, до момента в който рие с копита в прахта. И изпада, дружно с всички нас в огромни рецесии, каквито ни носи неговото време. Да се концентрира, с цел да разкрие тарикатите и техните номера, които могат да го тласнат по надолнището в региона на финансите, възприятията и така нататък Не бъдете доверчиви,  пазете си гърба.

 

Непредвидимо време за Тигъра

 След като ни хвърли във война в своята година, през 2023 година пред Тигъра е мъгла – непредвидимост и неопределност. Само той може да откри правилния път и да завоюва от инспекцията на времето. Това му се дава, с цел да се научи на повече приемливост, на повече мъдрост и да цени повече околните си и това, което счита за даденост. Даденото – хора, собствености, неща, може да бъде взето, в случай че не си го пази.

 Лашкане за Заека, изключително лятото и есента

 
Лашкането сред крайности е белег за 2023 година за нейните притежатели Зайците. Ту ще се надценяват, ту ще се подценяват, а би трябвало да се научат на хармонично битие без боязън от страха и от себе си. Краят на лятото и началото на есента може да е времето им на инспекция. Няма ужасно, стига да се простирате съгласно опциите си – и в персонален, и във финансов проект, на всички места и във всичко. Все отново вие определяте и на другите годината в този момент.

 

Всичко се подрежда за Дракона

 

След инспекцията на 2022 година, 2023 година ще бъде доста по-добра за Дракона, който се готви да се възцари през 2024 година на своя олимпийски връх. Небесният владетел се завръща със страшна мощ и е подготвен да се оправи във всяка обстановка. Важното е да не се отхвърля да мисли с положително за хората и за нещата, да има вяра в себе си и в своята мощ и да лети напред и нагоре, което е неговата орис.

 

На всички ще им бъде отговорна Змията

 

Змията може да се почувства без виновност отговорна, освен това на всички в близост, през 2023 година Тя не се схваща със Заека и не се усеща добре под негова власт. Не се отчайвайте обаче, тъй като позитивно видяно ще разберете кои хора държат на вас, та въпреки и навъсени, няма да ви изоставен,  а кои са били неискрени до момента и не са лоялни към вас. Годината е на разрушените илюзии, само че нищо не ни се дава за зло – дава ни се за урок. Ще разберете, че сами сте си най-важни и постоянно можете да се оправите, което единствено ви приготвя за 2025 година, когато ще се възцарите и ще си върнете с лихвите това, което през днешния ден ви вземат.

 

Конят няма от какво да се опасява

 

Заекът и конят си наподобяват по хиперболизирането на страха. В тази година родените под знака на товарното, само че в същото време и аристократично животно ще изпитат разнообразни терзания, множеството от които са безусловно неоправдани – единствено във вашата глава са. Вместо да следвате страха, на който очите са огромни, а краката са дълги, или пък да се вършиме на безстрашни за пред света, до момента в който сърцето ви бие бясно от нерешителност, което да се показва в заяждания, злопаметност и взаимни обиди, бъдете спокойни, контролирайте се и печелете от това. Гонките са ваша мощ, само че когато бягате с достолепие, а не побягвате при първа опция.

 

Козата има потребност от увереност

 

Козата не е измежду приятелите на Заека и това ще я кара да усеща терзание, да губи на вятъра сила, до момента в който в действителност й би трябвало точно през тази година повече увереност, повече разумност и повече старание, с цел да съумява. Зимата е сложна за нея, до момента в който се приспособява и усети, че няма ужасно, измененията в действителност са за положително. Да не се оправдава с сензитивност, да не се доверява на интуицията, тъй като може да е по-лесно, само че не води до нищо позитивно.

 

Маймуната да се пази от невъздържание

 

Маймуната не се усеща на място при Заека и ще избива терзанията в извличане на излишества – от храна, от облекла, от екстремности, от всичко. Това разхищаване, естествено, няма да докара до положително развиване нещата, в противен случай. Умереност и деликатен избор на сътрудници за тим – това е спасението. Не се правете на хитри и на огромните играчи. Бъдете рационални!

 

Петелът да следва закона

 

Петелът би трябвало да внимава да следва писаните и неписаните закони, тъй като годината е кармична за този знак. Какво значи това ли? И положителното, и злото, което прави, ще се върнат при него като бумеранг, без пояснения. Тоест, в дословен и в метафоричен смисъл, гледайте да ви е чиста работата! Останалото ще се подреди чудесно. Разделете се още на старта на годината със страховете и илюзиите, прегърнете измененията и последователността и триумфът ще бъде ваш.

 

Успехи за Кучето, в случай че загърби подозренията

 

Кучето би трябвало да се откаже от подозренията в себе си и другите и единствено ще се убеди какъв брой елементарно стартират да се получават нещата. Единственото, което може да го изненада през 2023 година е някакъв проблем със здравето, тъй че се постанова и дисциплинираност, изключително във връзка с метода на живот. Дозиране на работата и удоволствията е идеалната рецепта за сполучлива година, каквато ще се убедите, че е тази с обирането на плодовете й есента. Нямайте подозрения!

 

Сродна душа и нови другари за Свинята

 

Свинята може да се радва на нови другари и на намиране на сродна душа, в случай че добре си изиграе картите, раздадени през 2023 година от нейния другар Заека. Мнозина ще се извърнат към нея за помощ. Някои от тях ще бъдат откровени, други са използвачи. Няма кой, с изключение на сърцето и душата ви, да направи разликата. Бъдете сигурни, че можете да вярвате за всичко на интуицията си: и за хората, и за нещата. Накрая всичко се оправя, в случай че ли пък не – значи не е краят.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР