Честита Коледа, Пловдив! Днес ще има разкъсана облачност, след обяд и

...
Честита Коледа, Пловдив!
Днес ще има разкъсана облачност, след обяд и
Коментари Харесай

Чудесна Коледа очаква пловдивчани, вижте градусите

Честита Коледа, Пловдив!

Днес ще има раздрана облачност, след обяд и над северните региони най-вече забележителна. Ще духа до сдържан, в източните региони и северно от планините и краткотрайно мощен вятър от запад-югозапад.

Затоплянето ще продължи и преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 8° и 13°, в Пловдив към 10°.

Над планините ще има раздрана, след обяд най-вече забележителна облачност. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - към 7°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще има раздрана облачност, по-значителна след обяд. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 10°-13°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В неделя ще превали дъжд тук-там, а температурите ще са сред 8 и 13 градуса.

От понеделник се покачва вероятността за превалявания от дъжд, изначало слаби и единствено в обособени региони в югозападната половина от страната, към средата на седмицата - на повече места, а и в южните и източните региони са вероятни обилни количества. Преобладаващите дневни температури ще са сред 8° и 13°, тук-там в Северна България и източните региони до към 16°, а минималните ще са позитивни.

Към сряда-четвъртък със запад-северозападен вятър температурите ще стартират да се намаляват, прецизират синоптиците.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР