Честит празник, скъпи студенти! Честит празник на всички университетски преподаватели,

...
Честит празник, скъпи студенти! Честит празник на всички университетски преподаватели,
Коментари Харесай

Радев очаква студентите да върнат морала в обществото

Честит празник, скъпи студенти! Честит празник на всички академични преподаватели, посветили живота си да построяват персони! Има една обща за целия български народ вяра и тя е знанието. Просветата и образованието изправиха народа ни през Възраждането. На тях принадлежи и бъдещето. С тези думи президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на поздрави студенти за днешния им празник.

Президентът насочи пожеланията си през фейсбук.

"Здравната рецесия сподели какво значи един доктор, един предан на призванието си медицински експерт за обществото ни. Българският съд демонстрира какво значат движимостите адвокати с темперамент и достолепие, когато законите в Родината са подложени на тестване. Талантливите инженери имат голям принос за модернизацията на страната ни ", сподели той.

"Университетите образоват експерти, само че високата им цел е да градят персони. Студентите са съвестта на нацията. Днес хиляди от вас учат зад граница, само че уверен съм, всички вие, български студенти, милеете за България. Всеки от вас има своя дял от бъдещето на Родината. Вие сте призвани да измененията моралния климат в обществото ни и сбъдвайки фантазиите си, с гений и упоритост да сътворите нова България ", написа още Радев.

Честит празник, скъпи студенти! Честит празник на всички академични преподаватели, посветили живота си да построяват...
Публикувахте от в

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР