Честит празник на всички именници на територията на община Кюстендил

...
Честит празник на всички именници на територията на община Кюстендил
Коментари Харесай

Димитър Велинов от листата на инж.Огнян Атанасов:Належащо е Кюстендил да има чист и красив вид!

Честит празник на всички именници на територията на община Кюстендил, искам им да бъдат живи и здрави и късметлии.Честит празник на строителите в капиталовото строителство с благопожелание за доста бъдещи триумфи, пожела претендентът за общински консултант от листата на инж.Огнян Атанасов- Димитър Велинов.
" Искам да се обърна към нашите съграждани, с цел да може в неделя, живи и здрави, когато отидат да упражнят своя избор, да бъдат деликатни за операции от позиция на всякакво външно влияние, да не му обръщат доста внимание, с цел да се възползват от своето право на свободен избор, обещано им от Конституцията на Република България. Искам да пожелая триумф на всички претенденти ", съобщи Димитър Велинов.
Димитър Велинов прикани за висока изборна интензивност на 29 октомври.

" За мен най- значимото е да се гласоподава, всеки от нас е задължен да направи своят избор, уповавам се, че всички наши съграждани ще създадат своят осведомен избор, тъй като през акцията аз и сътрудниците от Гражданска листа на Зелената партия, както и претендентът за кмет инж.Огнян Атанасов обиколихме целият град, квартал по квартал, цялата община, село по село и сме разяснили нашите визии за бъдещето на общината ", сподели Велинов.
Ако получи доверието на кюстендилци това ще е трети мандат като общински консултант за Димитър Велинов.
Като главен приоритет през този мандат той слага чистият и хубав тип на Кюстендил.
" Най- належащото е красивия, най- към този момент чист образ на нашата община, когато дойдат посетители, от където и да влязат да видят, че Кюстендил е чист, че Кюстендил е спретнат, че Кюстендил е отворен за хората и намръщеният му тип да изчезне ", безапелационен е Велинов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР