Честит първи сняг, честита промяна. С тази горчива ирония бившият

...
Честит първи сняг, честита промяна. С тази горчива ирония бившият
Коментари Харесай

Нанков: Когато завалеше обилно сняг, нощувахме на Петрохан или на Хаинбоаз. И премиерът ни звънеше на всеки 5 минути, за да докладваме оперативната обстановка

Честит първи сняг, честита смяна. С тази горчива подигравка някогашният районен министър, а в този момент ръководител на отрасловата комисия в Народното събрание Николай Нанков, депутат ГЕРБ-СДС, подлага на критика обстановката с непочистените пътища в страната и в столицата.
 
В обява във Facebook той напомня времето, когато с шефовете на АПИ Дончо Атанасов, а по-късно - Георги Терзийски, постоянно са " нощували ” на Петроханския проход или на Прохода на Републиката (Хаинбоаз), до момента в който пътната конюнктура не се успокои. И министър председателят Борисов им звънял на всеки 5 минути, с цел да рапортуват оперативната конюнктура. И макар провокациите било почистено до асфалт.
 
" А в този момент какво - непочистено, без организация, изключително в София ситуацията е ненормално. Е, Facebook политиците към този момент ръководят. И видяха, че да хейтиш в обществените мрежи не е като да си на терен ", разяснява Нанков.
 
Ето и цялата обява на Нанков във Facebook:
Помня какво беше, когато преди време завалеше щедро сняг. Но както и да реагираха снегопочистващите компании, ние постоянно бяхме на терен на разнообразни сектори в страната и контролирахме на място. Да, имаше и пропуски, за което компаниите мигновено биваха глобени. Българските жители изискваха качество на работата и биваха прави. Беше мъчно да се изясни по какъв начин се прави целият развой и по какъв начин би трябвало да се реагира от страна на водачите в такива ситуации…При доста по-тежка зима беше почистено до асфалт - както хората чакаха. И все пак Facebook политици заливаха обществените мрежи с хейт и критики…седнали комфортно и на топло на дивана в дома си. Помните ли? Защото аз помня.

Никога няма да не помни по какъв начин с Дончо Атанасов, а и с Жоро Терзийски след това (тогава шефове в АПИ), постоянно " нощувахме ” на Петроханския проход или на Прохода на Републиката (Хаинбоаз), до момента в който пътната конюнктура не се успокоеше… И министър председателят ни звънеше на всеки 5 минути, с цел да докладваме оперативната конюнктура. А след това, когато обстановката се възстановяваше, с един огромен българин (Бог да го прости) се засичахме в ТВ студиа (неспали с дни)… Какви времена бяха единствено.
А в този момент какво - непочистено, без организация, изключително в София ситуацията е ненормално. Е, Facebook политиците към този момент ръководят. И видяха, че да хейтиш в обществените мрежи не е като да си на терен. Както се споделя - цветущ първи сняг, честита Промяна ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР