Честит Меркурий в Риби, особено за тези, които нямат търпение

...
Честит Меркурий в Риби, особено за тези, които нямат търпение
Коментари Харесай

Магията е във въздуха: Меркурий навлезе в Риби, за да ни разкрие невидимото

Честит Меркурий в Риби, изключително за тези, които нямат самообладание да развихрят въображението си и да се потопят в страстите си!

За разлика от времето, когато планетата обитава във Водолей, когато Меркурий е в Риби, мисловните ни процеси са по-визуални, интуитивни и с повече въображение. И всички сме по-фино настроени към света на страстите, който оцветява както мислите ни, по този начин и стила ни на другарство.

Умът ни в никакъв случай не е толкоз отворен, колкото по време на Меркурий в Риби! Рибите процъфтяват в най-обширните пространства, които можете да си визиите. Докато Меркурий се движи през този знак, съзнанието ни се уголемява до равнище на безкрайност. Можем да забележим неща, които не сме виждали преди, и да разберем неща, които не сме могли да осмислим преди.

Не е изненадващо, че някои мисли, които ни хрумват по време на този пренос, са сложни за произнасяне: макар че ни разрешава да докоснем невидимото, силата на Нептун кара думите да се изплъзват сред пръстите ни.

Способността ни да поддържаме връзка става размита, а някои от нещата, които се случват в мозъците ни, са просто прекомерно огромни, зада ги впрегнем в понятен ред. Тук се намесва интуицията ни. Рибите са най-интуитивният знак от зодиака и ни припомнят да обърнем огромно внимание на възприятията, които имаме в себе си.

Така опознаваме нещата както в нас, по този начин и отвън, по метод, който не можем да разбираем, тъй като подсъзнанието ни се задейства повече от нормално, до момента в който Меркурий е в Риби.

Това значи, че имаме достъп до чувства и прекарвания на високи трептения, които са скрити от просто око и от които можем да извлечем това, което ни е належащо, с цел да преминем на идващото равнище като хора.
 5-те най-важни астрологични събития през март  5-те най-важни астрологични събития през март  5-те най-важни астрологични събития през март  5-те най-важни астрологични събития през март
Разбира се, Меркурий в Риби има и някои дефекти. Възможни са неточности в общуването и може да имаме проблеми с това да се придържаме към верния път. Може да забравим значими елементи, да закъснеем за срещи или да кажем неща, които не са напълно разумни. Това е по този начин, тъй като приказваме от сърце и интуицията си, а не от мозъка си. Търсенето на думи, които да подхождат на възприятията ни, може да докара до някои съществени диалози, които се ту стопират, ту стартират.

Но като цяло интервалът на Меркурий в Риби може да ни донесе невероятни нови благоприятни условия. По време на този пренос няма ограничавания. Отворени сме към Вселената, тъй че елементарно можем да приемем и да обогатим нещата, които ненадейно ни въодушевяват.

Равнището на капацитета ни тук е високо, тъй като не се фокусираме върху нещата, които не можем да създадем, а върху тези, които можем да създадем.

Не се възпирайте от това да мечтаете, колкото и налудничави да ви се сторят концепциите ви. Използвайте този интервал, с цел да погледнете зад завесата на невъзможното: ще ви послужи в дълготраен проект.
 5 неща, от които да се откажете през март  5 неща, от които да се откажете през март  5 неща, от които да се откажете през март  5 неща, от които да се откажете през март
 бутон игра Edna на 10 Edna.bg/iStock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР