Чеси и Суонси – 0:0, 45 минути, „Стамфорд Бридж“, 14-и

...
Чеси и Суонси – 0:0, 45 минути, „Стамфорд Бридж“, 14-и
Коментари Харесай

Челси - Суонси 0:0 /първо полувреме/

Чеси и Суонси – 0:0, 45 минути, „ Стамфорд Бридж “, 14-и кръг на Висшата лига.

Челси имаше превъзходство през първото полувреме, само че по този начин и не съумя да се възползва от основаните положения пред вратата на Лукаш Фабиански.

Уилиан стреля рисково от фаул в 10-та минута, само че топката мина на сантиметри настрана от левия дирек на Фабиански.

Алваро Мората стреля от границата на наказателното поле на Суонси в 13-та минута, само че Фабиански избави.

След неточност при изчистването на топката от страна на състезател на Суонси, Дзапакоста насочи прекрасен удар от границата на наказателното поле на Суонси, само че Фабиански избави.

Педро Родригес стреля от дребен ъгъл в 18-та минута, само че Лукаш Фабиански още веднъж бе на мястото си и избави.

Уилиан и Педро Родригес комбинира между тях в 22-та минута, след което испанецът стреля, само че Лукаш Фабиански съумя да избие в корнер.

След центрирането в наказателното поле на Суонси Алваро Мората стреля с глава, само че Фабиански още веднъж избави.

Футболистите на Челси имаха искания за дузпа в 26-та минута на дуела. Ренато Санчес спъна откъм гърба Маркос Алонсо в наказателното поле на Суонси. Съдията Нийл Суорбрик обаче не свири дузпа, макар че имаше съображение да стори това. Санчес изрично не игра с топката, когато препъна Алонсо.

Франсеск Фабрегас пусна отличен пас към Алваро Мората, който насочи доста хубав удар, само че Фабиански бе на мястото си и избави. При подаването Мората бе в състояние на засада, която не бе маркирана.

Фабрегас центрира от корнер в наказателното поле на Суонси в 35-та минута, след което Маркос Алонсо стреля с глава, само че в навън.

Уилиан пусна изострен пас към Педро в 41-та минута, Моусън мазета топката, а тя мина на сантиметри настрана от десния дирек на вратата на Фабиански. Съдията Суорбик уточни навън, а това негово решение вбеси Антонио Конте. След тази реакция на италианеца, съдията изгони мениджъра на Челси на трибуните.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР