Чешкият вундеркинд Йонас Форейтек - носител на две титли от

...
Чешкият вундеркинд Йонас Форейтек - носител на две титли от
Коментари Харесай

Положителен тест спря Алекс Лазаров за Sofia Open, заменя го чешки талант

Чешкият вундеркинд Йонас Форейтек - притежател на две трофеи от " Големият шлем " от 2019 година при юношите - на сингъл на " Уимбълдън " и на двойки на US Open, ще размени Александър Лазаров в главната скица на Sofia Open 2020.

" Въпреки отличното си здраве, липса на каквато и да било клинична симптоматика и понастоящем положение на безспорна жизнеспособност и активност, се постанова Александър Лазаров да бъде отдръпнат от присъединяване от Sofia Open 2020 заради съществуване на позитивен PCR тест - в сходство с протоколите на АТП и законовата уредба на Република България ", съобщи лекар Георги Максимов, Tournament Infection Control Officer на шампионата.
" СофияМед ", формален медицински сътрудник на Sofia Open 2020, подложи на тест всички играчи, треньори и целия учредителен екип на шампионата и подсигурява сигурността и здравето на всички участници в конкуренцията в София. Строгият медицински надзор ще продължи да бъде прилаган в името на здравето и сигурността на всички.

Още един българин - Александър Донски, получава " уайлд кард " за квалификациите на Sofia Open 2020. В тях ще взе участие и Габриел Донев. Схемата на квалификациите включва имена като някогашният No8 в света Жил Симон и някогашният No12 Виктор Троицки влизат в квалификациите. Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР