Чешкият Виктория (Пилзен) се класира за 1/16-финалите от турнира Лига

...
Чешкият Виктория (Пилзен) се класира за 1/16-финалите от турнира Лига
Коментари Харесай

Стари познайници на Лудогорец продължават в Лига Европа

Чешкият Виктория (Пилзен) се класира за 1/16-финалите от шампионата Лига Европа. " Синьо-червените " завоюваха своята група G , откакто завоюваха гостуването си на Апоел Беер Шева с 2:0.

Момчетата на Павел Върба се възползваха от загубата на ФКСБ с 1:2 от Лугано и по този метод ще имат привидно по-лесен противник в идната фаза на шампионата. Възможен техен противник е и нашият Лудогорец.

Виктория изкова триумфа си с по един гол в двете полувремена. Преднина за отбора от Пилзен даде Хейда в 28-ата, а Томаш Хорава, седем минути преди края, пречупи така и така изгубилите късмет за класиране израелци.

 Арсенал унизи БАТЕ, Цървена звезда повтори подвига на Партизан
Арсенал унизи БАТЕ, Цървена звезда повтори подвига на Партизан

Без съществени изненади в група Н

Второто място в група G остава за ФКСБ , който както към този момент ви съобщихме изненадващо падна от Лугано. " Стелистите " очевидно бяха подценили своя конкурент и до 32-ата минута към този момент губеха с 0:2 след голове на Дапрела и Вецсей. През втората част румънците върнаха един гол посредством Гнохере, само че и той не се оказа задоволителен най-малко за точката.

Любопитен факт е, че класиралите се от тази група Виктория (Пилзен) и ФКСБ към този момент са играли в евротурнирите против Лудогорец и непроменяемо са бивали отстранявани.

АПОЕЛ БЕЕР ШЕВА - ВИКТОРИЯ (ПИЛЗЕН) 0:2

0:1 Хейда (28 " ), 0:2 Хорава (83 " )

ФКСБ - ЛУГАНО 1:2

0:1 Депрела (3 " ), 0:2 Вецсей (32 " ), 1:2 Гнохере (60 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР