Чешката марка, която е под крилото на VW, взе решение,

...
Чешката марка, която е под крилото на VW, взе решение,
Коментари Харесай

Руска Skoda Octavia идва в ЕС

Чешката марка, която е под крилото на VW, взе решение, създадените в взаимното дружество на Skoda и ГАЗ в Русия, екземпляри от модела Octavia да бъдат експортирани и за пазарите в Европа.

Решението е взето, тъй като моделът Octavia се употребява с огромно търсене в Европа, а поточните линии в Млада Болеслав не смогват с поръчките. Оптимизиране на индустриалния развой е другата съществена причина.

Стартът на експорта от Русия за Европа ще бъде даден през идната година, като чехите твърдят, че колите създадени в Русия ще дават отговор на всички условия и няма да се разграничават от тези, които се вършат в Чехия.

По неофициални данни, на пазарите в Европа ще бъдат доставени към 10 000 автомобила от модела Octavia, които ще бъдат създадени в Русия. В момента чешката марка прави продукцията си в Чехия, Словакия, Русия, Китай, и Индия.

Автомобилите, направени в Китай и в Индия не се внасят в Европа и все още не се планува предстоящ внос. Руската сглобка на Octavia стартира напролет на тази година. Автомобилите се вършат по методика, наречена CKD.

Това значи, че в Русия се внасят елементи и съставни елементи, които на място се сглобяват, заваряват, грундират и боядисват. Каросериите се обработват и с фирмения парещ восък, с който се приготвят всички коли на концерна Volkswagen.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР