Чешката компания SAZKA, за която бизнесменът Васил БожковВасил Крумов Божков

...
Чешката компания SAZKA, за която бизнесменът Васил БожковВасил Крумов Божков
Коментари Харесай

Божков пак се оплете в лъжи - чешка компания е подала необвързваща оферта да купи дял от Национална лотария

Чешката компания SAZKA, за която предприемачът Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от твърди, че е отправила оферта за покупка на 51% от „ Национална лотария “, съобщи за БНР, че е отправила необвързваща оферта. Настоящият притежател я е отказал.

От компанията допълват, че не са имали опция да видят никакви контракти, свързани с „ Националната
лотария “ на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и въобще не се е стигнало до нормалната подробна инспекция на евентуалната благосъстоятелност и на продавача.

От писмения отговор излиза наяве, че те са имали терзания и от регулациите в бранша. Отговорът не съдържа нито сума, нито елементи към връзката, осъществена на стадий необвързваща оферта.

Цветомир Найденов разобличи лъжите на Божков, разгласява и инфографика

Компанията е измежду най-големите лотарийни оператори в Европа и работи в Австрия, Чехия, Кипър и Гърция. От централата ѝ допълват, че всяка година изследват голям брой благоприятни условия за разширение на бизнеса си на нови пазари.

Нова порция скандални разкрития за Васил Божков

По-рано през днешния ден обвиненият предприемач Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от пусна в профила си във "Фейсбук " поредна порция изказвания за държавен напън върху хазартния си бизнес. Според него през септември м.г. SAZKA GROUP е предложила 1 милиарда лева за 51% от „ Национална
лотария “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР