Чешка туристка се е удавила в Слънчев бряг при опит

...
Чешка туристка се е удавила в Слънчев бряг при опит
Коментари Харесай

Чешка туристка се удави в морето край Слънчев бряг, издирват детето й

Чешка туристка се е удавила в Слънчев бряг при опит да избави 11-годишната си щерка, детето още се търси. Това оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Бургас.

Вчера вечерта към 20.13 часа в Районно ръководство „ Полиция” - Несебър е получено известие за случай в морето сред 6 и 7 избавителен пост в Слънчев бряг против бистро „ Кораба”, при който се давела жена. Изпратените на място полицейски чиновници открили, че 38-годишния българин с букви И.М. от Габрово подхванал първични дейности за избавяне, само че макар намесата му, извадената от водата жена – умряла. Констатирано е, че удавилата се е 61-годишната чешка туристка с букви О.Б., отседнала в хотелски комплекс в Слънчев бряг. И.М. декларирал, че влизайки във водата с цел да избавя дамата, забелязал и дете, което потънало и повече не съумяло да излезе на повърхността.

Незабавно са подхванати издирвателни мероприятия от чиновници на „ Морска администрация” и „ Пожарна сигурност и отбрана на населението”, само че тялото на детето не е намерено. Установено е, че изчезналото момиченце е 11-годишно от виетнамски генезис, непрекъснато пребиваващо в Чехия, отседнало дружно с О.Б. и 13-годишната си сестричка в Слънчев бряг. По първични данни двете деца дружно с 61-годишната О.Б. влезнали в морето, само че 11-годишното момиченце почнало да се дави. Жената се пробвала да помогне и викайки за помощ привлякла вниманието на българина И.М. Той се отзовал, само че съумял да извади от водата само чешката туристка. Към момента издирвателните мероприятия за разкриване тялото на 11-годишното момиченце не престават. Тялото на О.Б. е откарано за аутопсия в „ Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР