Чесънът определено е един от най-добрите естествени лекарства. Мощният зеленчук

...
Чесънът определено е един от най-добрите естествени лекарства. Мощният зеленчук
Коментари Харесай

Този сироп от чесън е 10 пъти по-мощен от антибиотик и убива всички инфекции в организма


Чесънът несъмнено е един от най-хубавите естествени медикаменти. Мощният зарзават има антибактериални, антисептични и противогъбични свойства и участва в съвсем всякаква кухня.

Ние го използваме най-вече като фалшификация за нашите ястия, само че приготвянето на сироп от чесън е превъзходен метод за битка с голям брой съществени болести. Освен чесъна, сиропът съдържа и мед и ябълков оцет. И двете съставки имат многочислени изгоди за

нашето здраве и могат да защитят тялото ви от инфекции и други здравословни проблеми.

Силният сироп е отлично лекарство за настинки и грип, други бактериални и вирусни инфекции, както и възпалителни положения като подагра или артрит. Всичките 3 съставки съдържат мощни съединения и основни витамини и минерали, които ще подобрят общото ви здраве и лекуват разнообразни болести и положения.

Ето по какъв начин да подготвите сиропа от чесън:Съставки 200 мл пчелен мед 200 мл Ябълков оцет 8 скилидки чесън Начин на подготвяне Измийте и обелете скилидките чесън, след което ги счукайте и прибавете ябълков оцет и мед. Разбъркайте още 15-20 секунди, по-късно прехвърлете лекарството в буркан и го оставете в хладилника за 5 дни. Трябва да разбъркате лекарството един път на ден. След 5 дни мощното лекарство би трябвало да е готово за консумация.

Просто сипете 2 супени лъжици от него в една чаена чаша топла вода, а по-късно изпийте сместа на празен корем заран. Не го приемайте без вода – това е много мощно лекарство и може да ви раздразни стомаха. Добавянето му в чаша вода е съвършен метод за разреждането му, без да се обезвреждат неговите потребни субстанции. Изпробвайте сами лекарството и ще се предпазите от гадните инфекции като грип и настинки./ .pronews.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР